Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
Na netu jsou už ty Fortisky k mání, ale cena se mi moc nelíbí.

woni sou hlavně hnusný - nelíbí se mi to, ale vůbec :)

Odesláno
na TO jsme tu zařízený :)

U Omegy uz jsou na to zarizeny taky - from Moon to Mars - ale problem je ze jsou pekne hnusny, mozna jeste vic nez ty Fortisy.. kdyz jsem na ne onehda koukal u Dusaka tak me ten potisk Mesice, Zeme a Marsu prisel jak kdyby ho tvoril starej manufakturista Parnis..

MoontoMars.jpg

Odesláno
me ten potisk Mesice, Zeme a Marsu prisel jak kdyby ho tvoril starej manufakturista Parnis..

... kýč, předevčírem jsem si je taky prohlížel a přišlo mi jako by tam ty obrázky někdo dolepil poté co je vystřihl z časopisu Vesmír .. :thumbsdown_anim:

Odesláno
... kýč, předevčírem jsem si je taky prohlížel a přišlo mi jako by tam ty obrázky někdo dolepil poté co je vystřihl z časopisu Vesmír .. :thumbsdown_anim:

Fakt je ten ze se mi to vzdycky i z fotek zdalo hrozny, ale porad jsem si rikal ze nazivo to bude nohem lepsi/propracovanejsi, ale kde nic t nic, vypadalo to mozna jeste hur nez na tech fotkach.. Zato se mi vsak libi limitka Speedmasteru s tou plaketkou na devitce, jen nevim jak se to presne jmenuje..

Odesláno
Fakt je ten ze se mi to vzdycky i z fotek zdalo hrozny, ale porad jsem si rikal ze nazivo to bude nohem lepsi/propracovanejsi, ale kde nic t nic, vypadalo to mozna jeste hur nez na tech fotkach.. Zato se mi vsak libi limitka Speedmasteru s tou plaketkou na devitce, jen nevim jak se to presne jmenuje..

s plaketkou jsou dvoje

OMEGA SPEEDMASTER Limited Edition 311.30.42.30.01.002 .... ocel, hesalit, stříbrná plaketa 7969ks ... škoda toho hesalitu, ty by se mi líbily

OMEGA SPEEDMASTER Limited Edition 311.90.42.30.01.001 .... platina, safír, zlat plaketa, 69ks ... bratru za 1,8 mil. což je úlet

Odesláno

Na mysli jsem mel ty prvni :) Ten hesalit mi tolik nevadi, ale nejak se pro ne neumim nadchnout a limitka o skoro deseti tisici kusech mi to neulehcuje.. Ty druhy jsou tezka a navic extremne decentni frajerina, malokdo tipne ze jsou to hodinky za skoro 2 mega :)

Odesláno
Na mysli jsem mel ty prvni :) Ten hesalit mi tolik nevadi, ale nejak se pro ne neumim nadchnout a limitka o skoro deseti tisici kusech mi to neulehcuje.. Ty druhy jsou tezka a navic extremne decentni frajerina, malokdo tipne ze jsou to hodinky za skoro 2 mega :)

Já bych, nebýt toho plastovýho sklíčka, do nich klidně šel, hesalit byl důvod proč jsem již jedny Moony prodal a ty co se tady objevily se safírem na prodej mi o pár vteřin "vyfoukl" Simon ... přišlo mi, že Hesalit se odře i o vzduch, což teprve o futra že ?

Odesláno
woni sou hlavně hnusný - nelíbí se mi to, ale vůbec :)

Kdyby tam nebyl ten vyrvane cerveny prouzek s napisem Limited Edition, tak se mi docela libi..

Jinak ty Omegy, tady maji nadherne wallpapery..

Návštěvník YPO
Odesláno
... kýč, .........

souhlas - tímhle ciferníkem jsem si taky prošel

Odesláno
souhlas - tímhle ciferníkem jsem si taky prošel

jo, jo .... některé zkušenosti jsou druhým nesdělitelné ... zkušenost tady není objektivní veličina, ale vnitřní prožitek .... takže si to prostě musím vyzkoušet sám ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...