arnie2000 Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Dobra recenzia,paradne hodinky,gratulujem,apropo,asi sa predavacka zaujimavo tvarila,ked sa pytala,ci mas niekoho v Omege
sureshot Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 od Měsíce ke Slunci...mi zrovna vela logiky nedava ale hodinky su zaujmave. gratulujem
idaho.cz Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Je pravda, ze ted je na rade Mars.. :-) Ale i tak to zni poeticky velmi hezky.. Od Mesice ke Slunci........
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 idaho.cz napsal: Je pravda, ze ted je na rade Mars.. :-) na TO jsme tu zařízený
Peta-Biker Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Na netu jsou už ty Fortisky k mání, ale cena se mi moc nelíbí.
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Na netu jsou už ty Fortisky k mání, ale cena se mi moc nelíbí. woni sou hlavně hnusný - nelíbí se mi to, ale vůbec
Peta-Biker Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Zrovna jsem chtěl napsat, že se mi taky nelíbí absolutně a že jsem je našeil i levněji.
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 YPO napsal: na TO jsme tu zařízený U Omegy uz jsou na to zarizeny taky - from Moon to Mars - ale problem je ze jsou pekne hnusny, mozna jeste vic nez ty Fortisy.. kdyz jsem na ne onehda koukal u Dusaka tak me ten potisk Mesice, Zeme a Marsu prisel jak kdyby ho tvoril starej manufakturista Parnis..
Jarett Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 spiderer napsal: me ten potisk Mesice, Zeme a Marsu prisel jak kdyby ho tvoril starej manufakturista Parnis.. ... kýč, předevčírem jsem si je taky prohlížel a přišlo mi jako by tam ty obrázky někdo dolepil poté co je vystřihl z časopisu Vesmír ..
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Jarett napsal: ... kýč, předevčírem jsem si je taky prohlížel a přišlo mi jako by tam ty obrázky někdo dolepil poté co je vystřihl z časopisu Vesmír .. Fakt je ten ze se mi to vzdycky i z fotek zdalo hrozny, ale porad jsem si rikal ze nazivo to bude nohem lepsi/propracovanejsi, ale kde nic t nic, vypadalo to mozna jeste hur nez na tech fotkach.. Zato se mi vsak libi limitka Speedmasteru s tou plaketkou na devitce, jen nevim jak se to presne jmenuje..
Jarett Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 spiderer napsal: Fakt je ten ze se mi to vzdycky i z fotek zdalo hrozny, ale porad jsem si rikal ze nazivo to bude nohem lepsi/propracovanejsi, ale kde nic t nic, vypadalo to mozna jeste hur nez na tech fotkach.. Zato se mi vsak libi limitka Speedmasteru s tou plaketkou na devitce, jen nevim jak se to presne jmenuje.. s plaketkou jsou dvoje OMEGA SPEEDMASTER Limited Edition 311.30.42.30.01.002 .... ocel, hesalit, stříbrná plaketa 7969ks ... škoda toho hesalitu, ty by se mi líbily OMEGA SPEEDMASTER Limited Edition 311.90.42.30.01.001 .... platina, safír, zlat plaketa, 69ks ... bratru za 1,8 mil. což je úlet
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Na mysli jsem mel ty prvni Ten hesalit mi tolik nevadi, ale nejak se pro ne neumim nadchnout a limitka o skoro deseti tisici kusech mi to neulehcuje.. Ty druhy jsou tezka a navic extremne decentni frajerina, malokdo tipne ze jsou to hodinky za skoro 2 mega
Jarett Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 spiderer napsal: Na mysli jsem mel ty prvni Ten hesalit mi tolik nevadi, ale nejak se pro ne neumim nadchnout a limitka o skoro deseti tisici kusech mi to neulehcuje.. Ty druhy jsou tezka a navic extremne decentni frajerina, malokdo tipne ze jsou to hodinky za skoro 2 mega Já bych, nebýt toho plastovýho sklíčka, do nich klidně šel, hesalit byl důvod proč jsem již jedny Moony prodal a ty co se tady objevily se safírem na prodej mi o pár vteřin "vyfoukl" Simon ... přišlo mi, že Hesalit se odře i o vzduch, což teprve o futra že ?
idaho.cz Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 YPO napsal: woni sou hlavně hnusný - nelíbí se mi to, ale vůbec Kdyby tam nebyl ten vyrvane cerveny prouzek s napisem Limited Edition, tak se mi docela libi.. Jinak ty Omegy, tady maji nadherne wallpapery..
Návštěvník YPO Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Jarett napsal: ... kýč, ......... souhlas - tímhle ciferníkem jsem si taky prošel
stando Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 ...uz som na tie hodinky cumel v Sherone BA,ale tam ich maju na kaucuku.Musim povedat,ze na tahu su krajsie. Velka gratulacia
Jarett Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 YPO napsal: souhlas - tímhle ciferníkem jsem si taky prošel jo, jo .... některé zkušenosti jsou druhým nesdělitelné ... zkušenost tady není objektivní veličina, ale vnitřní prožitek .... takže si to prostě musím vyzkoušet sám ...
Jay Doll Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Nojo, se Snoopym. Pro malého kluka (tak 7 let) jsou to optimální hodinky
nastycrew52 Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Jay Doll napsal: Nojo, se Snoopym. Pro malého kluka (tak 7 let) jsou to optimální hodinky i pro 24-letýho, jsem z nich naprosto unešenej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se