Chinasky Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Zdravim, niekde som videl reklamu na OMEGY a bola venovana Emilovi Zatopkovi. nemate niekto nahodou link na jej vizual ? Diki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Omega bohužel limitku pro Zátopka nedělala, byl to běžný model pouze s reklamním podkladem. Zkusím ho někde dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Omega bohužel limitku pro Zátopka nedělala, byl to běžný model pouze s reklamním podkladem. Zkusím ho někde dohledat. To bys mne potesil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Tak myslím že to byly tyto - 222.32.46.50.01.001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) Na stránkách Omegy je o něm článek. ( vlevo kliknout na: The unique treble of the czech locomotive ) Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Na stránkách Omegy je o něm článek. ( vlevo kliknout na: The unique treble of the czech locomotive ) Kluci ja som videl v nejakom casopise reklamu na OMEGY kde bola taka kresba s Emilom, nahodou na to ste nenarazli ? Vopred diki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Cau, pred olympiádou v pekingu se to objevovalo dost často v hodně magazínech, ale mám takovej dojem, že jen jako podpora příběhu hodinek Omega. Bylo tam víc lidí myslim, jako že tenhle běhal a mi byli u toho a tenhle skakal pred sto lety a mi byli u toho atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Cau, pred olympiádou v pekingu se to objevovalo dost často v hodně magazínech, ale mám takovej dojem, že jen jako podpora příběhu hodinek Omega. Bylo tam víc lidí myslim, jako že tenhle běhal a mi byli u toho a tenhle skakal pred sto lety a mi byli u toho atd. Presne to. Nemate niekto nahodou ten vizual ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Aha, tak to bohuzel asi ne e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 skus pozriet http://www.omegawatches.com/minisites/beij...ympics/main_en/ tam je Zatopek pod 1952 a nad tym mas limitku a timeless collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 myslim ze by to malo byt ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Presne to chlapci. Dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se