Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřeboval bych poradit ja správně vyplnit záručák, mám ho jen s razítkem prodejce ze Singapuru. Hlavně bych rád věděl co má bejt v kolonce: Reference Number

Hodinky jsou model H77616533 ale na dynku je H776160. :helpsmilie:

zaručák

post-8167-1264444489.jpg

Můj problém je trošku zvedlá nula na desítce.

post-8167-1264444852.jpg

Odesláno

Jde o to jestli ti tady uznají záručák s razítkem Time paradise, který asi není ad. Jinak ta 10 je fakt dobrá :-)

Odesláno
Jde o to jestli ti tady uznají záručák s razítkem Time paradise, který asi není ad. Jinak ta 10 je fakt dobrá :-)

Doufám že uznají, spousta věcí se přeci prodává v ruznejch prodejnách a né vzdy u AD a když je přibalen originál záručák tak to snad není problém.

Odesláno

Tak mně ho před časem s razítkem Timeparadise v Praze uznali, nevyplnil jsem si ten typ hodinek a dostal jsem za to pěkně vynadáno. Napiš tam jen číslo kalibru.

Odesláno
Tak mně ho před časem s razítkem Timeparadise v Praze uznali, nevyplnil jsem si ten typ hodinek a dostal jsem za to pěkně vynadáno. Napiš tam jen číslo kalibru.

Zeptám se jako blb, číslo kalibru je to co je na dynku ?? :baby:

Odesláno (upraveno)
Zeptám se jako blb, číslo kalibru je to co je na dynku ?? :baby:

Předpokládám že ano :smile_anim: teďka jsem se upamatoval, já tam datum a razítko vlastně měl, ten datum byl ale ještě budoucí a hodinky šly tak strašně rychle jak s nima někdo praštil :thumbsdown_anim: přeskočil vlásek, tak vlastně v záručáku napsáno nebylo jen číslo. Umíte si to představit nové hodinky a jsou v háji, tak jsem se vydal do matičky Prahy to risknout a vyšlo to, jak jsem psal výše, něco jsem musel vyslechnout :crying_anim02: opravili a upravili i tah zdarma, číslo jsem pak dopsal.

Už je ale nemám, měly jen 44mm, tak teď mám Steiny Limited Gold Edition 47mm <_<

Upraveno uživatelem M-72

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...