Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Ja tiež už zopár týždňov vlastním tento model v hnedej farbe.

Zatiaľ som s nimi celkom spokojný akurát by som uvítal väčšiu rezervu chodu.

Upraveno uživatelem EDYMI
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ja som od dnes tiež majiteľom týchto hodiniek (hnede prevedenie), dostal som ich s koženým (v ktorom ich nosím), ale aj kovový náramokom :)

Ako nastavujete čas, keď sa ta sekundovka nedá zastaviť ?

A načo slúži tá ručička, čo je v návode popísaná ako 24 hodinovka?

Ďakujem

Upraveno uživatelem xxxx1111
Odesláno

Ja som od dnes tiež majiteľom týchto hodiniek (hnede prevedenie), dostal som ich s koženým (v ktorom ich nosím), ale aj kovový náramokom :)

Ako nastavujete čas, keď sa ta sekundovka nedá zastaviť ?

A načo slúži tá ručička, čo je v návode popísaná ako 24 hodinovka?

Ďakujem

Od mechanickejch hodinek se zpravidla nevyžaduje přesnost na vteřinu. Ruský teda žádný nemám, ale Seikům co mám taky nejde zastavit. Pokud nejsou plně natažený, tak k zastavení vteřinovky funguje mírně tlačit na korunku v protisměru.

Ta druhá ručička ti ukazuje čas v druhym časovym pásmu. Měla by oběhnout dokola jednou za 24 hodin, takže si nastavíš kolik je třeba v singapůru hodin a na první pohled vidíš, jesltli je tam třeba deset ráno nebo večer.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak a je to tu spoločnosť VOSTOK EUROPE predstavila nový model N1 s japonským kalibrom.

post-11853-006082400 1295823511.jpg

post-11853-087149700 1295823536.jpg

post-11853-056071500 1295823548.jpg

Upraveno uživatelem EDYMI
Odesláno

N1 som mal minulý týždeň na ruke - biele s modrými indexmi a ručičkami a kovovým ťahom.

Sú to OBROVSKÉ hodinky - veľký priemer a hrúbka, masívne ako ruská elektráreň. Kvalita spracovania vynikajúca.

Obzvlášť kvalitný sa mi zdá kovový ťah - veď aj stojí cca 100? (hrubý nástrel ako cenový rozdiel medzi verziou s koženým remienkom a kovovým ťahom)

Cena s kovovým ťahom bola okolo 450? - pokiaľ si dobre spomínam.

Odesláno

U starší verze mě odrazovala trošku přeplácaná luneta v kombinaci se stejnou 24hodinovou řadou na cifru. Tyhle vypadají o moc lépe, ale zase je mi líto, že tam není strojek Vostok. Vostoky se seiko strojkem budou sice šlapat dobře, ale ten pocit sovětských hodinek bude skalenPosted Image

Odesláno

N1 som mal minulý týždeň na ruke - biele s modrými indexmi a ručičkami a kovovým ťahom.

Sú to OBROVSKÉ hodinky - veľký priemer a hrúbka, masívne ako ruská elektráreň. Kvalita spracovania vynikajúca.

Obzvlášť kvalitný sa mi zdá kovový ťah - veď aj stojí cca 100? (hrubý nástrel ako cenový rozdiel medzi verziou s koženým remienkom a kovovým ťahom)

Cena s kovovým ťahom bola okolo 450? - pokiaľ si dobre spomínam.

Ja som ich mal na ruke dnes. Tie s čiernym ciferníkom. Sú naozaj obrovské, ale slušne prevedené. Uvažoval som o nich, ale na moju ruku 17,5 cm sa mi už zdajú veľké. A tak asi pôjdem do Seika Sumo :king:

Odesláno

Skoda ze Vostok Europe momentalne vyraba hodinky priemeru 45mm a viac, pre mna je nejakych 43mm maximum a napriklad anchary alebo aj nove N1 su paradne. No nic...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...