Krupkic Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Bohužel Baker dal nedávno na prodej tyto hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25843 a já se do nich zamiloval a nedají mi spát. Velmi uvažuju, že bych prodal svoje Hamiltony a koupil tyto krásné Seika. Problém je, že se mi líbí přesně ty, co prodával člen Baker, tzn. se safírem a antireflexem... Proto jsem ho chtěl požádat, zda-li by mi neprozradil postup jak k těmto krásným hodinkám přišel ( kde, za kolik, za jak dlouho :-) ) A ještě bych moc poprosil o foto na ruce jestli ho náhodou někdo nemá. Omlouvám se, že otravuju a předem děkuji za odpověď...
Dantechno Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Pokud kontaktujes upravce Yobokies ( google ) tak se s nim urcite domluvis na upravach dle prani - je velice ochotny.
Krupkic Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Pokud kontaktujes upravce Yobokies ( google ) tak se s nim urcite domluvis na upravach dle prani - je velice ochotny. Díky, už mi psal Baker co a jak. Díky za pomoc
People Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Preco sa to vyriesilo cez SZ? vznikla tema, ktora nema ziaden zmysel, bez odpovede. Vedel som, ze yobokies sa daju zohnat seika na mieru, ale po par dnoch sa mi v hlave yobokies zmeni na yoyobobik a tak podobne.
Dantechno Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Preco sa to vyriesilo cez SZ? vznikla tema, ktora nema ziaden zmysel, bez odpovede. Vedel som, ze yobokies sa daju zohnat seika na mieru, ale po par dnoch sa mi v hlave yobokies zmeni na yoyobobik a tak podobne. Myslim ze moje odpoved je dostacujici , nebo ti neco chybi?
Krupkic Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Ještě doplním info od Bakera, kterému moc děkuju za rady: mail: yobokies@yahoo.com.hk stránky: http://s161.photobucket.com/albums/t208/yobokies/Mods/
mmako Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Foto na ruce (teď jsem ho vyrobil): jeden "tak trochu detail": a ještě kousek blíž:
Krupkic Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Nádhera, díky moc. A gratulace ke krásným hodinkám...
Pixelator Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) mna by zaujimalo co vsetko sa da na takych seikach konkretne modifikovat... a co stoja prvky takej modifikacie... napriklad napisy na ciferniku a podobne... budem velmi vdacny ak niekto popise svoju skusenost. dakujem Upraveno 1. února 2010 uživatelem Pixelator
quest987 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 moc pekne,zajimalo by mne na co prijdou takto modifikovane seika?nebo ma nakej cenik?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se