mrwill Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Ahoj, tak jsem se odhodlal a pochlubim se ) Hodinky zakoupeny při občasném studijním pobytu v Brně, 6/2009, původně na kaučuku, později přezuto na hovězí... . Nosím je každý den, stále se tetelím blahem a tak na ostatní se nějak nedostává. přiložím pár fotek, jsem počítačový negramot, tak pokud se to nepodaří, žádám o shovívavost. pěkný den všem
abbot Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Tohle v černý barvě a na kovu je přesně to, po čem toužim , moc gratuluju a snad se časem přidám do klubu... Jen se tedy trochu děsim tý velikosti ...
stucel Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Jedině žlutá je ta správná barva. Já jsem hrábnul po Superocean taky ve žluté, ty tvoje jsou samo ještě úžasnější. Pak jsem koupil B2 v modré a pořád mi připadají nějak moc obyčejné. Vždyť žlutá se dává do obýváku a modrá do ložnice, kde se má spát a to by se pod vodou nemělo ! Š.
jankoxxx Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Hmm, Becka ma nejako velmi nepritahuju. Ale pri tychto by som asi urobil vynimku.
PhoeniX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Jo, pěkný. Tenhle (starší) model se mi líbí více, než stávající. Tzn. gratulaceee.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se