niko Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Dneska jsem zkusebne cvaknul svoje Monstra Foto neni zatim nic moc (omlouvam se) , byl to spis pokus, ale budu se snazit vyladit nedostatky a pridat dalsi fotky
JanC Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Taky bych chtěl "jenom" takhle cvaknout...máš to pěkné. Na čem to leží? to je nějaká zbraň?
niko Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 HonzaCentis napsal: Taky bych chtěl "jenom" takhle cvaknout...máš to pěkné. Na čem to leží? to je nějaká zbraň? Cvakl jsem to asi 20x nebylo tolik casu a vysla mi jen jedna fotka Jj, je to japonska zbran SAI.
niko Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Pokud by mel nejaky ostrileny fotograf-hodinek nejakou radu, nebo vytku, budu rad Chybama se clovek uci, no ne?
Arthur N. Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 niko napsal: Pokud by mel nejaky ostrileny fotograf-hodinek nejakou radu, nebo vytku, budu rad Chybama se clovek uci, no ne? nepíchej do vosího hnízda!!! fotka je supr
MarcelG Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 niko napsal: Cvakl jsem to asi 20x nebylo tolik casu a vysla mi jen jedna fotka Jj, je to japonska zbran SAI. Ještě něco přidej, Niko! Ať vidí zač je toho loket :-)
JanC Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 niko napsal: Cvakl jsem to asi 20x nebylo tolik casu a vysla mi jen jedna fotka Jj, je to japonska zbran SAI. Díky za odpověď. Jsem se divil odkud to znám a želvy ninja to byly ...
JohnDoeX Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 niko napsal: a neco s jinou atmosferou Pekne.
niko Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 JohnDoeX napsal: Pekne. Dekuji ti. Vidim, ze fotime stejne hodinky
JohnDoeX Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 niko napsal: Dekuji ti. Vidim, ze fotime stejne hodinky Monstra me porad bavi
niko Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Trosku hororova... "Čas se zastavil" nebo taky "Konec starých dobrých časů" Upraveno 2. února 2010 uživatelem niko
luvalu Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Co ten chudák spáchal, že musel takhle skončit?
MarcelG Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 luvalu napsal: Co ten chudák spáchal, že musel takhle skončit? On zřejmě nic, ale z těch hádek tady už mu asi nic nezbývalo jiného :-) Možná tu fotku chtělo dát do jiného vlákna, co ...
niko Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 MarcelG napsal: On zřejmě nic, ale z těch hádek tady už mu asi nic nezbývalo jiného :-) I to je možné ...jen hodinky po něm zůstaly... (krásné hodinky)
niko Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Přidávám dnešních pár pokusů Snad se budou líbit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se