Přejít na obsah

FOR CHRONOMAG

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nikdy nenastane doba kdy by arbitr byl zbaven subjektivních součástí svého rozhodnutí. Když jsem si v rychlosti projel ty hádky co tady byly, ani nešlo skoro rozluštit proč a jak to začalo :) A byli to matadoři kteří se hádali nejintenzivněji a do krve :)

Hele, já jsem tady o něco déle než ty, prošel jsem o něco více vláken, a také jsem nevěděl, o co jde. Musel jsem poslat dotaz jednomu ještě mnohem zde déle působícímu členovi, který mi v pár řádcích vysvětlil, o co to tady vlastně jde :)

Příteli, kdybys měl trochu, vážně docela malinko soudnosti, nemohl bys napsat tenhle příspěvek. Ty jsi sem nakoukl a už chceš radit a hodnotit. Pochybuji, že by ty hádky někdo přečetl "v rychlosti" za čtrnáct dní. Prosím tě tedy aby ses mírnil a nejdříve se pokusil dostat do obrazu, a teprve potom něco hodnotil.

Co vlastně napsal Micetal špatného? Že je to komplikované a že z výjevů v tomto vlákně nelze pochopit? To je přeci pravda. A že se pohádali staří zkušení členové (=matadoři) a ne nějací nováčci, to je přeci také pravda. Takže buďme na nováčky hodní, ať máme před kým dělat chytré :)

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Co vlastně napsal Micetal špatného? Že je to komplikované a že z výjevů v tomto vlákně nelze pochopit? To je přeci pravda. A že se pohádali staří zkušení členové (=matadoři) a ne nějací nováčci, to je přeci také pravda. Takže buďme na nováčky hodní, ať máme před kým dělat chytré :)

První věta byla perfektní. Ten zbytek, podle mého názoru nikoliv. Ten člověk se tu registroval před chvílí, takže nemůže mít vůbec ponětí, ale přesto napíše to, co napsal. Pokud to vnímáš jinak než já, neberu ti to.

Na jiném fóru by ho vyhodili a poradili mu, ať přijde znovu a skromněji. Proto jim to taky funguje. Moje fórum to ale není, takže.......................

PS: Navíc nemám pocit, že se pohádali staří matadoři.

Odesláno (upraveno)
První věta byla perfektní. Ten zbytek, podle mého názoru nikoliv. Ten člověk se tu registroval před chvílí, takže nemůže mít vůbec ponětí, ale přesto napíše to, co napsal. Pokud to vnímáš jinak než já, neberu ti to.

Na jiném fóru by ho vyhodili a poradili mu, ať přijde znovu a skromněji. Proto jim to taky funguje. Moje fórum to ale není, takže.......................

PS: Navíc nemám pocit, že se pohádali staří matadoři.

Řekni, mechano, na kterém fóru by ho vyhodili? To bych fakt rád věděl. Prolezl a prolézal jsem mnoho diskuzí, zejména zahraničních, a nenapadá mně jediné, kde by někoho měli za neznalost letitých rozepří starších členů vyhazovat.

Jo a vzhledem k tomu, že máš přibližně 20x menší registrační číslo, tak pro každého z nás je výraz "starý matador" něco jiného ;)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
Řekni, mechano, na kterém fóru by ho vyhodili? To bych fakt rád věděl. Prolezl a prolézal jsem mnoho diskuzí, zejména zahraničních, a nenapadá mně jediné, kde by někoho měli za neznalost letitých rozepří starších členů vyhazovat.

Jo a vzhledem k tomu, že máš přibližně 20x menší registrační číslo, tak pro každého z nás je výraz "starý matador" něco jiného ;)

Tak třeba "K 1400". Jestli jsi můj příspěvek pochopil tak, jak píšeš, nechci se s tebou už bavit. Bylo by to zbytečné. Nic ve zlém.

A ještě začni vytahovat registrační čísla. :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)
Tak třeba "K 1400". Jestli jsi můj příspěvek pochopil tak, jak píšeš, nechci se s tebou už bavit. Bylo by to zbytečné. Nic ve zlém.

A ještě začni vytahovat registrační čísla. :suicide_anim:

Vhodnější by bylo spíše srovnání s thewatchforum.co.uk.

Jo, jo, registrační čísla, to jsou prevít, ti to rozbije pračku... a pak jedině Calgon :D

Upraveno uživatelem Biges

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...