Micetal Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Tak jsem se stal majitelem těchto hodinek. Děkuji prodávajícímu za to, že je tak pěkně opatroval a děkuji bratrovi, že je pro mně koupil. Mám z nich velikou radost. Vzhledem k tomu, že k mojí jediné vášni patří ragby, tak snad to spojení je jasné Onione díky
Benne Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Tak to gratulujem Micetal,kludne hod foto na ruke
Micetal Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 (upraveno) Tak to gratulujem Micetal,kludne hod foto na ruke Mrsknu sem něco až je vezmu na trénink, tam jim to bude slušet Upraveno 23. února 2010 uživatelem Micetal
niko Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Taky moc gratuluji Kdyz jsem je fotil, zkousel jsem si je a fakt jsou paradni At dobre slouzi...tesim se na foto
Micetal Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Moje fotky určitě nebudou jako tvoje
MarcelG Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Tak jsem se stal majitelem těchto hodinek. Děkuji prodávajícímu za to, že je tak pěkně opatroval a děkuji bratrovi, že je pro mně koupil. Mám z nich velikou radost. Vzhledem k tomu, že k mojí jediné vášni patří ragby, tak snad to spojení je jasné Onione díky Zrovna jsem se to dozvěděl z jiného zdroje a je mi z toho příjemně! Jsem rád, že mohly vzbudit zaslouženou radost. Onione super tah!! Perfektní! Micetal, gratuluji moc!
Micetal Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Zrovna jsem se to dozvěděl z jiného zdroje a je mi z toho příjemně! Jsem rád, že mohly vzbudit zaslouženou radost. Onione super tah!! Perfektní! Micetal, gratuluji moc! Děkuju Mám z nich radost i když si myslím, že tomu tady nepropadnu jako Onion I když jsem to tady párkrát okouknul jako host, tak mi přišlo, že někteří v tom plavou hoooodně z vostra
Petr77 Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Kia Ora, haka... Micetale! Velka gratulace, super hodinky a soucast povinne vystroje vsech clenu novozelandskych All Black´s. Kdysi jsem tam brouzdal oba ostrovy a zrejme se ted po podobnych cibulich taky poohlednu . Diky za inspiraci a at slouzi. Petr77 ...a MarceloviG & Nikovi diky za foto
Micetal Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Myslím, že se k tomuhle hodí Škoda, že gravírovaní je jen na dýnku a korunce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micetal Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Zrovna jsem se to dozvěděl z jiného zdroje a je mi z toho příjemně! Jsem rád, že mohly vzbudit zaslouženou radost. Onione super tah!! Perfektní! Micetal, gratuluji moc! Plánuješ nákup nějakých těch gravírovaných?
MarcelG Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Plánuješ nákup nějakých těch gravírovaných? Jó, to by se mi líbilo! Zatím ale ne. Mám ještě jedny - Magrette Moana Pacific Diver, proto jsem tyhle prodával.Jiný důvod nebyl. A jsem moc rád, že se Ti líbí. :-)
Micetal Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Jó, to by se mi líbilo! Zatím ale ne. Mám ještě jedny - Magrette Moana Pacific Diver, proto jsem tyhle prodával.Jiný důvod nebyl. A jsem moc rád, že se Ti líbí. :-) Jasně, pravou ruku vidíš o příspěvek výše, na levé jsou "tvoje" Magrette
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se