Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se stal majitelem těchto hodinek. Děkuji prodávajícímu za to, že je tak pěkně opatroval a děkuji bratrovi, že je pro mně koupil. Mám z nich velikou radost. Vzhledem k tomu, že k mojí jediné vášni patří ragby, tak snad to spojení je jasné :) Onione díky :)

Odesláno (upraveno)
Tak to gratulujem Micetal,kludne hod foto na ruke ;)

Mrsknu sem něco až je vezmu na trénink, tam jim to bude slušet :)

Upraveno uživatelem Micetal
Odesláno
Tak jsem se stal majitelem těchto hodinek. Děkuji prodávajícímu za to, že je tak pěkně opatroval a děkuji bratrovi, že je pro mně koupil. Mám z nich velikou radost. Vzhledem k tomu, že k mojí jediné vášni patří ragby, tak snad to spojení je jasné :) Onione díky :)

Zrovna jsem se to dozvěděl z jiného zdroje a je mi z toho příjemně! Jsem rád, že mohly vzbudit zaslouženou radost.

Onione super tah!! Perfektní!

Micetal, gratuluji moc!

Odesláno
Zrovna jsem se to dozvěděl z jiného zdroje a je mi z toho příjemně! Jsem rád, že mohly vzbudit zaslouženou radost.

Micetal, gratuluji moc!

Děkuju :) Mám z nich radost i když si myslím, že tomu tady nepropadnu jako Onion :) I když jsem to tady párkrát okouknul jako host, tak mi přišlo, že někteří v tom plavou hoooodně z vostra :D

Odesláno

Kia Ora, haka... Micetale! Velka gratulace, super hodinky a soucast povinne vystroje vsech clenu novozelandskych All Black´s. Kdysi jsem tam brouzdal oba ostrovy a zrejme se ted po podobnych cibulich taky poohlednu :). Diky za inspiraci a at slouzi. Petr77

...a MarceloviG & Nikovi diky za foto

Odesláno

Micetal, gratuluji moc!

Plánuješ nákup nějakých těch gravírovaných?

Odesláno
Plánuješ nákup nějakých těch gravírovaných?

Jó, to by se mi líbilo! Zatím ale ne. Mám ještě jedny - Magrette Moana Pacific Diver, proto jsem tyhle prodával.Jiný důvod nebyl.

A jsem moc rád, že se Ti líbí. :-)

Odesláno
Jó, to by se mi líbilo! Zatím ale ne. Mám ještě jedny - Magrette Moana Pacific Diver, proto jsem tyhle prodával.Jiný důvod nebyl.

A jsem moc rád, že se Ti líbí. :-)

Jasně, pravou ruku vidíš o příspěvek výše, na levé jsou "tvoje" Magrette :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...