Heky Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Heky , pro me zatim asi nejhezci letecky model od Steinharta... Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Tak dík,mám na víkend po náladě Moc hezký,gratulace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Dantechno: Naprosto s tebou souhlasím, ve skutečnosti vypadají ještě mnohem líp. Fakt jsou vymakaný do detailu. Ještě bych měl poznamenat, že hodinky nejsou moje, ale mého kamaráda, pro kterého jsem je objednal - takže gratulaci mu vyřídím Chtěl jsem si je taky koupit, ale bohužel se mi průměr hodinek zdál velký na moje vychrtlé zápěstí...ale je to tak na hraně... Každopádně tahle limitka se opravdu podařila a každýmu je doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
system44 Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Moc pěkné, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 no, tak se nám Steinhart pěkně posunuje v kvalitě nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 (upraveno) Veřejně prohlašuji následující: 1) Uživatel system44 je jitrnice, 2) uživatel system44 je jitrnice a majitel těchto hodinek. Upraveno 5. února 2010 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Dnes mi dorazily také, jsem spokojen... jak už jsem psal vedle, tak jsem zvědavý co s tím sendvičovým ciferníkem udělá sluníčko... Myslím, že by mohlo vytáhnout ještě nějaké jeho klady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Jsou moc hezky, kdyby je delali i ve 42-44mm asi bych se neudrzel i kdyz je to Steinhart, na tyhle obriska ruku nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Jsou moc hezky, kdyby je delali i ve 42-44mm asi bych se neudrzel i kdyz je to Steinhart, na tyhle obriska ruku nemam Kecy Kdyby si to bral takhle, tak nemáš ani na ty svoje OPčka To je taková "bonduel" konzerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Hodinky fajn, len cierna sekundovka na sedom pozadi je trochu sprostost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Kecy Kdyby si to bral takhle, tak nemáš ani na ty svoje OPčka To je taková "bonduel" konzerva Kdepak kecy, realita.. OPcka mi na ruce sedi a vypadaji vyborne, s timhle bych vypadal jako sasek, 47mm Steinharty jsem uz mel a vypadalo to tak Na vysvetleni - nenosim pohorky (ani na horach), nemam ponozky v sandalech a dalsi modni prohresky, ale ani nenosim neumerne velky hodinky ani batohy po meste abych nevypadal jak debil ani v jednom ze zminenych pripadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Hodinky fajn, len cierna sekundovka na sedom pozadi je trochu sprostost. Není černá - jen blbě vyfocená Ve skutečnosti je stříbrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Ta sekundovka sice není tak vidět jako u Gold L.E. ale je opravdu stříbrná... Nejvíc mi vadí nápis Steinhart... ten na GoldL.E. není a je to tak lepší... Jinak ,jak nemám rád průhledy, tak tenhle unitas se mi opravdu líbí... stříbrno/modro/tmavě šedá je skvělou kombinací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Kdepak kecy, realita.. OPcka mi na ruce sedi a vypadaji vyborne, s timhle bych vypadal jako sasek, 47mm Steinharty jsem uz mel a vypadalo to tak Na vysvetleni - nenosim pohorky (ani na horach), nemam ponozky v sandalech a dalsi modni prohresky, ale ani nenosim neumerne velky hodinky ani batohy po meste abych nevypadal jak debil ani v jednom ze zminenych pripadu Každý se občas plete, ty v poslední době nějak často :D Ale jooo, je to hlavně o pocitu Mám zkušenost, že ta velikost není tak posuzována jak ty naznačuješ.... Moje 50ti ilová asistentka má hodinky větší než ty... ale je fakt, že je taky o dost hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Já už jsem si kvůli tomuto modelu zakázal chodit na Steinhart web a dá se říct, že za posledních 14 dní jsem se z toho vyspal a teď zase tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Každý se občas plete, ty v poslední době nějak často :D Ale jooo, je to hlavně o pocitu Mám zkušenost, že ta velikost není tak posuzována jak ty naznačuješ.... Moje 50ti ilová asistentka má hodinky větší než ty... ale je fakt, že je taky o dost hezčí Jojo, kazdej tyhle veci vnima jinak Pro me jsou veliky a tim to konci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 (upraveno) Ladies and gentlemen, let me present you dalsi kousek z 333 Diky, Kubsone, dnes prisly uplne v poradku a uz vesele tikaji. Upraveno 5. února 2010 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Vítej do elitního ´klubu bombometčíků :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Ladies and gentlemen, let me present you dalsi kousek z 333 Diky, Kubsone, dnes prisly uplne v poradku a uz vesele tikaji. Hlavně je vem na sraz! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se