Přejít na obsah

Steinhart Limited Silver Edition (LSE)

Heky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dantechno:

Naprosto s tebou souhlasím, ve skutečnosti vypadají ještě mnohem líp. Fakt jsou vymakaný do detailu. Ještě bych měl poznamenat, že hodinky nejsou moje, ale mého kamaráda, pro kterého jsem je objednal - takže gratulaci mu vyřídím :) Chtěl jsem si je taky koupit, ale bohužel se mi průměr hodinek zdál velký na moje vychrtlé zápěstí...ale je to tak na hraně... Každopádně tahle limitka se opravdu podařila a každýmu je doporučuju!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Veřejně prohlašuji následující:

1) Uživatel system44 je jitrnice,

2) uživatel system44 je jitrnice a majitel těchto hodinek.

:lol:

Upraveno uživatelem Heky
Odkaz ke komentáři

Kecy :) Kdyby si to bral takhle, tak nemáš ani na ty svoje OPčka :) To je taková "bonduel" konzerva :)

Kdepak kecy, realita.. ;) OPcka mi na ruce sedi a vypadaji vyborne, s timhle bych vypadal jako sasek, 47mm Steinharty jsem uz mel a vypadalo to tak :)

Na vysvetleni - nenosim pohorky (ani na horach), nemam ponozky v sandalech a dalsi modni prohresky, ale ani nenosim neumerne velky hodinky ani batohy po meste abych nevypadal jak debil ani v jednom ze zminenych pripadu :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Ta sekundovka sice není tak vidět jako u Gold L.E. ale je opravdu stříbrná... Nejvíc mi vadí nápis Steinhart... ten na GoldL.E. není a je to tak lepší...

Jinak ,jak nemám rád průhledy, tak tenhle unitas se mi opravdu líbí... stříbrno/modro/tmavě šedá je skvělou kombinací :)

Odkaz ke komentáři

Kdepak kecy, realita.. ;) OPcka mi na ruce sedi a vypadaji vyborne, s timhle bych vypadal jako sasek, 47mm Steinharty jsem uz mel a vypadalo to tak :)

Na vysvetleni - nenosim pohorky (ani na horach), nemam ponozky v sandalech a dalsi modni prohresky, ale ani nenosim neumerne velky hodinky ani batohy po meste abych nevypadal jak debil ani v jednom ze zminenych pripadu :thumbsup_anim:

Každý se občas plete, ty v poslední době nějak často :D :D :D

Ale jooo, je to hlavně o pocitu :) Mám zkušenost, že ta velikost není tak posuzována jak ty naznačuješ.... Moje 50ti ilová asistentka má hodinky větší než ty... ale je fakt, že je taky o dost hezčí :)

Odkaz ke komentáři

Každý se občas plete, ty v poslední době nějak často :D :D :D

Ale jooo, je to hlavně o pocitu :) Mám zkušenost, že ta velikost není tak posuzována jak ty naznačuješ.... Moje 50ti ilová asistentka má hodinky větší než ty... ale je fakt, že je taky o dost hezčí :)

Jojo, kazdej tyhle veci vnima jinak :) Pro me jsou veliky a tim to konci :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...