sibirnaya Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Hura. Este foto na deckym zapesti..
lib Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 V 19. 10. 2013 v 17:56, skalis napsal: Kral je mrtev, at zije kral... 02.jpg 03.jpgRicous inspirativni
Návštěvník Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 No právě jsem si říkal, že mně pánbůh o tohle ochudil s tím skoro dvaceticentimetrovým zápěstím. Moc hezké jsou
skalis Odesláno 21. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Venku je sice hnusna inverze, ale pro foceni mych hodinek jsou to idealni svetelne podminky...
jankoxxx Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Pekne sa na ne pozera Som rad ze opat pridavas fotky!
sashator Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Alda má pravdu, ale už i tento zelený hadrák jim neuvěřitelně sedne! Krásná kombinace
skalis Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 Jo, jenze konskej nato strap je tak 100 ojro, coz je ctvrtina ceny Oyster naramku, takze rozmyslim, jestli to neni plytvani strelivem... Navic porad dumam nad spravnou barvou (viz dalsi komentar). V 22. 12. 2013 v 17:04, Alda napsal: Honzo s kozenym nato strapem to bude perfektni. Konsky zadek je vyborna volba. Tesim se na foto. Je to hadra od Riosu, ani nevadi, ze je siroky 18 mm do 19 mm roztece. Barva by mela byt seda, ale v realu ma lehky nadech do zelena a vypada to opravdu dobre. Problem s barvou je, ze hodinky maji ciselnik kovove barvy navic bez vyraznych kontrastu. Kdyby byla bila nebo byly zlaty indexy, tak k nim krasne pujde konakova barva (libil by se mi kun i treba aligator). Kvuli absenci kontrastu se k nim ani cerna (nebo jina syta vyrazna barva) moc nehodi a naopak seda je pekna. Mozna tmave hnedy kun, ale idealni bude opravdu ta ocel. Takze o tom jeste popremyslim, ale priorita (vcetne budgetu) bude Oyster. V 23. 12. 2013 v 7:01, sashator napsal: Alda má pravdu, ale už i tento zelený hadrák jim neuvěřitelně sedne! Krásná kombinace
skalis Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2013 Mam dovolenou, tak me zamestnava hlavne dcera.
Lu2cz Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Jako naprostý amatér a začátečník mohu jen podotknout, že tomuhle KUSU by snad slušel jakýkoliv řemen nebo tah... Moc se mi líbí, jak na tahu i tomto strapu viz. foto výše...
sta Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Hele Honzo neměl si teď někdy mít kulaté narozeniny? Všechno nejlepší!
skalis Odesláno 26. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 (upraveno) Jo, vcera byl ten den . Dekuju! V 26. 12. 2013 v 10:35, sta napsal: Hele Honzo neměl si teď někdy mít kulaté narozeniny? Všechno nejlepší! Upraveno 26. prosince 2013 uživatelem skalis
sashator Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 V 26. 12. 2013 v 11:35, skalis napsal: Jo, vcera byl ten den . Dekuju!Taky všechno nej, očividně jsme se narodili ve stejný den
skalis Odesláno 29. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Dekuju. Vcera vecer jsem si spichl testovaci kozeny nato strap. Janko, podam detailni zpravu s napady .
skalis Odesláno 29. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Ja v tom zatim nemam ani trochu jasno. Barva je v realu o neco svetlejsi (na obrazky jsem vytahl sytost a kontrast), coz je horsi, ale zas casem chytne od slunicka a potu hezci odstin. Remen je oproti 18 mm hadru presne 19 mm sirokej a zda se mi to kvuli absenci zuzeni dost masivni (ale mozna to chce zvyk). Taky se mi zda dost masivni remen kvuli konstrukci kolem nozek, ale mozna je to ok. Jak rikam, par dni si ho necham a budu nad tim premyslet, jestli kozeny nato jo nebo ne a pripadne jakou barvu. Moznost je samozrejme i klasicky remen z kona, cesta je otevrena a nic neni rozhodnuto... S hadrem jsem spokojeny. Je subtilnejsi nez kuze, coz k tem drobnym hodinkam vyborne sedi. Kvalita mi prijde vyborna vcetne kovovych prvku (na tom kozenem mam obycejnejsi placatejsi oddelane z hadru, na kterem jsem hodinky koupil) i barva mi vyhovuje. V 29. 12. 2013 v 10:02, Alda napsal: Lepsi jak hadr Mozna by lepe sedla barva oxblood.
skalis Odesláno 29. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Par dalsich z venceni psa.
sashator Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Pokud bych volil mezi hadrem a kůží, tak by vyhrál hadr- zaprvé mi nesedí příliš odstín kůže (ale to je samozřejmě subjektivní) a jak už si psal, tak nějak mi vadí ta nepoddajnost kůže, kdy nekopíruje jak hadra lépe stěžejky a tudíž odstává od pouzdra (to mi vadí u všech gumových řemenů, které kopírují pouzdro- Omega, Doxa)- při čelním pohledu je to v pohodě, ale z úhlu to vypadá divně. Je pravda, že u mě je to hodně dáno tvarem zápěstí- mám spíše rozpláclé a hubené a tudíž to odstávání nevypadá dobře
skalis Odesláno 29. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Jak pise Alda, shell cordovan je velmi mekky a poddajny (videl jsem primo jeho kus na Damaskach ) narozdil od tehle bezne kuze. Odstin tohohle rozhodne neni idealni a finalni. Cilem celeho hasicskeho cviceni je vyzkouset pouzitelnost kozenyho nato strapu (jestli do toho jit nebo ne) a vyladit jeho parametry (sirka, barva, delka jednotlivych casti).
sashator Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Kluci, tak to je potom jiná, reagoval jsem přímo na tento kousek...musím už nějaký shell cordovan vyzkoušet, ale sakra nemám kde už i na Milgy jsem o něm uvažoval, ale zase se nechci unáhlit, byla by ho škoda pokud by mi nevyhovoval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se