Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmm, to není špatný nápad. Co takhle Prime představit nějakou ženskou tvář Primu, už tady ta diskuze byla. Máte nějakou v merku?

Ono když vidí chlap krásnou ženskou s pěknými hodinkami, tak hned koukne na jejich web jestli tam náhodou nebudou další fotky :) No a při té příležitosti se mrkne i na hodinky.

Odesláno

Lukáši, ty myslíš něco jako kalendář nahatejch hereček s hodinkama prim??? Když to dělá colas nebo caterpillar s bagrama, tak je to roztomile vtipný, ale prim má myslím trochu jiný styl. :) Ale v MPM by na to asi slyšeli.

Odesláno

to PRIM: Jsou to masovky? Protoze presne takovy primky jsem kdysi dostal od dedy, jsou opravdu pekny, ale taky docela maly...na muj vkus teda a taky ja mam docela tlustou ruku, takze spis se jima kocham ;)

Odesláno
  cigi napsal:
Lukáši, ty myslíš něco jako kalendář nahatejch hereček s hodinkama prim??? Když to dělá colas nebo caterpillar s bagrama, tak je to roztomile vtipný, ale prim má myslím trochu jiný styl. :) Ale v MPM by na to asi slyšeli.

Tak to bych nevymyslel ani já :) Myslel jsem to tak, že každá hodinářská firma má jak svého "muže", tak i "ženu" pro marketingové účely. Pro reklamu je přece krásná žena to nejlepší....no ale Prim vlastně moc dámských hodinek neprodukuje

Odesláno

Nejsem proti, ale do reklamní kampaně se to už asi nehodí :)

Ale udělat takový Prim kalendář by bylo skvělé, vezmi si takový Pirelli kalendář, no a už je o čem přemýšlet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...