Abikpetr Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Tyto hodinky jsem si koupil jen tak pro radost.Pro mne jsou moc malinké,ale...Ženě se se zalíbily moc a myslím,že udělaly hodně radosti.A dělat muziky za málo peněz,to potěší.
Prokop Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Tak si udělejte radost a nechte si udělat zvětšenou kopii.
Lukáš Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Odesláno 11. září 2006 Přesně tak!!! Konečně krásné ručky a na nich krásné hodinky.
Prokop Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Odesláno 11. září 2006 Koukám, že po ženském šarmu je tady pořádný hlad. Možná bychom měli vyhlásit Miss Prim.
Lukáš Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Odesláno 11. září 2006 Hmm, to není špatný nápad. Co takhle Prime představit nějakou ženskou tvář Primu, už tady ta diskuze byla. Máte nějakou v merku? Ono když vidí chlap krásnou ženskou s pěknými hodinkami, tak hned koukne na jejich web jestli tam náhodou nebudou další fotky No a při té příležitosti se mrkne i na hodinky.
cigi Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Odesláno 11. září 2006 Lukáši, ty myslíš něco jako kalendář nahatejch hereček s hodinkama prim??? Když to dělá colas nebo caterpillar s bagrama, tak je to roztomile vtipný, ale prim má myslím trochu jiný styl. Ale v MPM by na to asi slyšeli.
vanderB. Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Odesláno 11. září 2006 to PRIM: Jsou to masovky? Protoze presne takovy primky jsem kdysi dostal od dedy, jsou opravdu pekny, ale taky docela maly...na muj vkus teda a taky ja mam docela tlustou ruku, takze spis se jima kocham
Lukáš Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 cigi napsal: Lukáši, ty myslíš něco jako kalendář nahatejch hereček s hodinkama prim??? Když to dělá colas nebo caterpillar s bagrama, tak je to roztomile vtipný, ale prim má myslím trochu jiný styl. Ale v MPM by na to asi slyšeli. Tak to bych nevymyslel ani já Myslel jsem to tak, že každá hodinářská firma má jak svého "muže", tak i "ženu" pro marketingové účely. Pro reklamu je přece krásná žena to nejlepší....no ale Prim vlastně moc dámských hodinek neprodukuje
cigi Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 A proč bychom tu krásnou ženu(ženy) nemohli okukovat jak je pánbu stvořil??? Dotáhnul bych to do konce!! Když už.
Lukáš Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 Nejsem proti, ale do reklamní kampaně se to už asi nehodí Ale udělat takový Prim kalendář by bylo skvělé, vezmi si takový Pirelli kalendář, no a už je o čem přemýšlet.
cigi Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 Nojo, pirrelli ale dělá gumy, tam to má logiku
Skeleton Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Odesláno 12. září 2006 No ale kdyz nejsou gumy tak je hrozne dulezitej timing
Prokop Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Odesláno 13. září 2006 Zatím žádnou tvář nemáme, ale samozřejmě sleduji jakoukoliv rozumnou příležitost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se