Petr R Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Vážení přátelé značky SEIKO, zajímá mě váš názor na tyto zde ne zcela obvyklé hodinky. Musím říct, že především díky tvaru tahu se nosí naprosto skvěle, prostě to, že drží tvar znamená, že alespoň na mé ruce krásně drží a nezklouzávají ke stranám. Průměr je 43 mm ač na to nevypadají a číselník řekněme kontroverzní (ale to mě na něm právě zaujalo). Jinak jestli tu máte někdo zkušenosti s kinetickým nabíjením, je možné, že se na winderu nedobíjí? Měl jsem je na něm tak dlouho, až začala vteřinovka skákat po dvou sekundách což podle návodu znamená, že kondenzátor nemá energii, tak nevím. Jinak co se týče přesnosti, jsou to quartzky a tudíž odpovídající (na sekundy to neměřím, jsem vycvičenej z automatů ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 (upraveno) Koukam ze tah chvalis. A me prave naopak odradil od nakupu hodinek ze serie Arctura ktera ma vesmes integrovane tahy plynule prechazejici z pouzdra. Verim ze to je pohodlne reseni, ale vadi mi nemoznost nasledne individualizace vymenami remenu.... EDIT: Abych nezapomel take pochvalit.... moc se mi libi cifr. Upraveno 6. února 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Kinetic potřebuje větší "sílu" pro nátah. dělají se na ně watchwindery, které hodinkama netočí ale pomocí indukce akumulátor nabíjí... jmenuje se to seiko YT02A a bývají na ebay. zdroj:Kubson více.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Děkuju za info, zkusím se podívat co se dá sehnat. Jinak k tomu tahu, je pravda, že vlastně žádný jiný k nim ani designově nejde. Ono mě to když jsem si je kupoval ani nedošlo, ale jak říkám, s nošením je naprostá spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropacek Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Zdravím, tak mám přesně tyhle Arctury a jediný problém, který se mi stal byl při odečítání vteřin dole okolo "6ky". Prostě je tam těch čísel a čárek moc. Jinak, ale naprosto super hodinky, tak drží a to mám velmi malou ruku, navíc jsem dostal winder od kamaráda a jsou na něm teď měsíc a zatím to vypadá, že se nabíjej v pohodě. kropacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Jak dlouho trvá v šeru,než zjistíš kolik je hodin?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 ....díky tvaru tahu se nosí naprosto skvěle... Ta spona není plech, ale frézovanej materiál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Ta spona není plech, ale frézovanej materiál? Ta spona je masivní a kvalitní. Plech to fakt není Hodinky mám v titanu a jsou fajn. A winder mi je taky nenatáhne. Ale stačí je mít den na ruce a zase je minimálně na 2 týdny vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Ta spona je masivní a kvalitní. Plech to fakt není Ok Seiko +1 bod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se