dollface Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Nevíte prosím někdo, co jsou tyto hodinky zač? Jak staré mohou být, technické údaje, cena? Teď mě mrzí, že jsem nevyfotil dýnko, byly na něm tři čísla. Bohužel jsou nefunkční a potřebují navštívit léčitele. Fotky jsou hrozné kvality (foceno mobilem).
Karlos Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 (upraveno) To jsou kapesní hodinky a mají tady svůj vlastní chlívek. A kdyby sis tady něco málo přečetl, najdeš tady dost informací a když nebudeš línej, tak na netu je asi tisíc stránek, kde podle sériového čísla si najdeš kdy byly vyrobeny. A na ceny jsou prodejní stránky. Jen mě překvapuje, jak jsou všichni líní si něco najít, nebo přečíst a čekají, že to někdo udělá za ně. Dokonce i ti, kteří jsou tu už nějaký čas. Je to furt dokola EDIT: a ještě něco - nauč se prosím zmenšovat fotky. Rozmazané plachty jsou víš na co. Díky. Jinak je zajímavé, že nejlíp ze všeho jsi vyfotil svůj palec Upraveno 7. února 2010 uživatelem Karlos
dollface Odesláno 7. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2010 (upraveno) Omlouvám se, do budoucna se polepším. Poprosím o smazání,už jsem si vše dohledal . Upraveno 7. února 2010 uživatelem dollface
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se