Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím lidi. Na něco jsem přišel. Po měsíci bádání jsem vymyslel jak rozchodit ruské elektroniky. Výměna krystalu či kondenzátorů nepomohla. A tak jsem vytipoval tento integrovaný oscillator 32768Hz. Napájení 0.5 až 3.6 V . Obdélníkový signál. Tepelná kompenzace. Hned jsem na to natočil video. Snad je jakž takž přehledné.

Odesláno

No to jses borec.chapu teda,ze jsi krystal a ladici kondenzator nahradil tim novym oscilatorem?,uplne to v tom videu nevidim.Udelal bys nejakej nacrtek.dik🙂

Odesláno

Zkoušel jsem to i na ty ruské hodinky s keramickou deskou a také to funguje. Jen je nutné zespoda se napojit na nějakou cestičku. Teď si nepamatuji kterou ale řeším to zkusmo. A jen tak pro zajímavost, srovnal jsem si čas s mobilem a po dvou dnech to neuhnulo ani o půl sekundy.

Odesláno

A mám ještě další dva projekty. Zaprvé objednal jsem z aukra kalkulačku a pokusím se použít její displej k opravě hodinek. A objednal jsem attiny1616 abych se ho naučil programovat a následně sestavil celý vlastní hodinkový obvod. Takže výsledek je nejistý.

Odesláno

Dik,takhle mi to staci.Hodne zdaru pri projektu.To uz je vyzsi dívčí.Tesim se na dalsi popisy tvych projektu.Mozna by bylo lepsi vkladat do vlakna :opravy 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...