Přejít na obsah

LED digitálky ze 70-tých let

accutron

Doporučené příspěvky

Škoda, že Swatch group nepoužije modul z PSR do dalších značek. Reedice třeba u Omegy by mohla být hit, nebo svíticí Swatchky by mohli být trhák. Pár kousků by mohlo prodat i Rado. Modul už mají vyvinutý a možná i zaplacený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk
před 47 minutami, bleriot11 napsal:

Led jsou proste pecka,pro me top.To je proste nabozenstvi.👍

Přesně. Taky mi to tak začalo připadat. Měl jsem je rád vždycky, ale vyrůstal jsem na LCD, tak k těm jsem míval blíž, ale v poslední době se to otočilo a už mě to asi nepustí. Navíc jsem byl v říjnu na týden v New Yorku a ty Bulovy budou jak kdybych si je přivezl odsud 🙂

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk
před 49 minutami, t2 napsal:

Škoda, že Swatch group nepoužije modul z PSR do dalších značek. Reedice třeba u Omegy by mohla být hit, nebo svíticí Swatchky by mohli být trhák. Pár kousků by mohlo prodat i Rado. Modul už mají vyvinutý a možná i zaplacený.

No ale když jsem viděl třeba takový plastový MoonSwatche s logem Omegy, tak to mi fakt přijde ujetý. Předražený šunt a lidi na to stáli fronty. A hned se na tom někteří snažili zbohatnout. Hrůza.

Odkaz ke komentáři

Než moonswatche v plastu tak to radši Irony chrono v kovu a za půlku. A co vůbec nechápu je, že si nedokázali pohlídat kvalitu. Barví ruku, poškrábe je orig krabička a rozpadají se jim tlačítka. Swočky mám rád jako levné ale překvapivě kvalitní hodinky, ale tohle?

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
V 3. 12. 2008 v 20:58, accutron napsal:

SYNCHRONAR 2100 SOLAR LED

Čelní pohled na hodinky

post-1110-1265619895.jpg

Horní pohled na hodinky. Solární články jsou ukryty pod dvěma "ledvinkami"

post-1110-1265619905.jpg

Pohled na hodinky ze spodu. Přes kryt jsou vidět dva aku články v kterých se ukládala energie ze sluníčka.

post-1110-1265619900.jpg

A další "řidičské" digitální hodinky z mé sbírky. Tentokrát se navíc jedná o první solární LED hodinky. Pocházejí z Ameriky od firmy Ragen Precision.

Hodinky mají naprogramovaný kalendář až do roku 2100. Displej se opět nachází na čelní straně hodinek. Solární články jsou na umístěny v horní části pláště hodinek. Poprvé byly tyto hodinky uvedeny do prodeje v roce 1973.

Před patnácti lety jsem zde zveřejnil základní ifnormace k velmi zajímavým a raritním hodinkám SYNCHRONAR 2100. Při procházení svého archivu jsem včera narazil na prospekt k těmto hodinkám a tak přidávám pár obrazků.

img20231228_17293281.jpg

q1.jpg

q.jpg

a1.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Doufám, že není moc OT:

Mám doma pár Kirova Signal s budíčkem, takže jsem nutně potřeboval sovětské digitálky na doplnění. Strašně se mi líbí B6-03 (Elektronika 1), ale nemám to srdce to nosit každý den. Naštěstí v Japonsku vyrobili tohle. Future Funk. Není to 1:1 replika, ale ta estetika tam je. Pouzdro nerez, řemínek takový hraničně "plechový" ale za tu cenu je to pěkné.

IMG_20240607_161224.jpg

IMG_20240607_161345.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...