t2 Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Škoda, že Swatch group nepoužije modul z PSR do dalších značek. Reedice třeba u Omegy by mohla být hit, nebo svíticí Swatchky by mohli být trhák. Pár kousků by mohlo prodat i Rado. Modul už mají vyvinutý a možná i zaplacený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 47 minutami, bleriot11 napsal: Led jsou proste pecka,pro me top.To je proste nabozenstvi. Přesně. Taky mi to tak začalo připadat. Měl jsem je rád vždycky, ale vyrůstal jsem na LCD, tak k těm jsem míval blíž, ale v poslední době se to otočilo a už mě to asi nepustí. Navíc jsem byl v říjnu na týden v New Yorku a ty Bulovy budou jak kdybych si je přivezl odsud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 před 49 minutami, t2 napsal: Škoda, že Swatch group nepoužije modul z PSR do dalších značek. Reedice třeba u Omegy by mohla být hit, nebo svíticí Swatchky by mohli být trhák. Pár kousků by mohlo prodat i Rado. Modul už mají vyvinutý a možná i zaplacený. No ale když jsem viděl třeba takový plastový MoonSwatche s logem Omegy, tak to mi fakt přijde ujetý. Předražený šunt a lidi na to stáli fronty. A hned se na tom někteří snažili zbohatnout. Hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Než moonswatche v plastu tak to radši Irony chrono v kovu a za půlku. A co vůbec nechápu je, že si nedokázali pohlídat kvalitu. Barví ruku, poškrábe je orig krabička a rozpadají se jim tlačítka. Swočky mám rád jako levné ale překvapivě kvalitní hodinky, ale tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Já si ty moonswatche dokonce chtěl skoro i koupit, ale koukal jsem na různá videa a recenze a jak jsem právě viděl ten šunt, tak jsem nemohl. Odkaz na LED watche, ať to není čistě off topic: https://www.theledwatch.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Nahodou jsem narazil na youtube na video,kde borec opravil tyto hodinky.Odkaz mi nejde udelat,tak je n fotky z obrazovky hodinek,ktery jsem v zivote nevidel.A jestli je nema Gombo,tak se budu divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Fyzicky je nemám, ale v archivu obrázků jo. Mám je tam pod značkou Bernus. Vždy mě okouzlovaly tím systémem skovávání displaye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Jo to je pecka,kdyz se privre displej a zase uvolni ukaze datum ,kdyz se to udela znovu,tak vteriny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Ty vypadají moc pěkně, zajímalo by mě, kolik by asi tak mohly stát, ale v pěkném stavu asi hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Cerstve ozivenej kousek.Vypadaji dost kosmicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 to su nejake TI, alebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Case dle foto... Modul tusim Trafalgar,ted se mi do nich nechce koukat,kdyz fungujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoMato Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Mne sa podarilo rozchodit led cervene digi neznamej znacky (resp. na viecku je pisana OKAY). Pri prvom kliknuti ukazuju cas a privdruhom datum v tvare mesiac a den. Nevie niekto, co su zac? Znacka, rok vyroby a pod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 V 3. 12. 2008 v 20:58, accutron napsal: SYNCHRONAR 2100 SOLAR LED Čelní pohled na hodinky Horní pohled na hodinky. Solární články jsou ukryty pod dvěma "ledvinkami" Pohled na hodinky ze spodu. Přes kryt jsou vidět dva aku články v kterých se ukládala energie ze sluníčka. A další "řidičské" digitální hodinky z mé sbírky. Tentokrát se navíc jedná o první solární LED hodinky. Pocházejí z Ameriky od firmy Ragen Precision. Hodinky mají naprogramovaný kalendář až do roku 2100. Displej se opět nachází na čelní straně hodinek. Solární články jsou na umístěny v horní části pláště hodinek. Poprvé byly tyto hodinky uvedeny do prodeje v roce 1973. Před patnácti lety jsem zde zveřejnil základní ifnormace k velmi zajímavým a raritním hodinkám SYNCHRONAR 2100. Při procházení svého archivu jsem včera narazil na prospekt k těmto hodinkám a tak přidávám pár obrazků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 To je doopravdy pecka.Vyrabely se neuveritelny kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Tak to čumím, nádhera. Přidávám dobovou reklamu z novin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Helbros a navic poctive zlacene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BAF Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Doufám, že není moc OT: Mám doma pár Kirova Signal s budíčkem, takže jsem nutně potřeboval sovětské digitálky na doplnění. Strašně se mi líbí B6-03 (Elektronika 1), ale nemám to srdce to nosit každý den. Naštěstí v Japonsku vyrobili tohle. Future Funk. Není to 1:1 replika, ale ta estetika tam je. Pouzdro nerez, řemínek takový hraničně "plechový" ale za tu cenu je to pěkné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se