Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak konečně dorazily. hurá, nejdřív po několika dnech a nereagování na email, mi napsali ,že nevědí, jestli jsem zadal business address nebo private address, tak jsme si to ujasnili a 15 dnů po objednání dorazily. Jak mě někdo strašil, že budou malé, tak nejsou, jsou až až velké.

Takže díky všem chronomagorům, kteří mi pomohli vybrat mé první HODINKY.

Přikládám fotky (aspoň doufám, že se tomu tak dá říkat, je to focené narychlo z ruky, můžete i zlehka kritizovat kvalitu, nebo dávat tipy). Zmenšil jsem je na 1024x?. Nevím, jaká jsou pravidla.

post-10952-1265797335.jpg

post-10952-1265797362.jpg

post-10952-1265797382.jpg

post-10952-1265797422.jpg

post-10952-1265797443.jpg

post-10952-1265797467.jpg

post-10952-1265797491.jpg

post-10952-1265797513.jpg

post-10952-1265797535.jpg

Odesláno
Tak konečně dorazily. hurá, nejdřív po několika dnech a nereagování na email, mi napsali ,že nevědí, jestli jsem zadal business address nebo private address, tak jsme si to ujasnili a 15 dnů po objednání dorazily. Jak mě někdo strašil, že budou malé, tak nejsou, jsou až až velké.

Takže díky všem chronomagorům, kteří mi pomohli vybrat mé první HODINKY.

Popravdě jsem okouzlen. Nádhera. Vybral si opravdu dobře. Ty hodinky mají v sobě něco, co cítím málo kde. Paráda!

Ten diferencovanej ciferník a kulatý datumový okýnko je naprostá pecka!

Odesláno

Moc pěkně upravenej strojek, hned ta ETA vypadá líp. Paráda.

Akorát dotaz - ty šroubky držící dýnko mi přijdou hrozně u okraje (skoro až na jeho hraně). Dokonce mi to připadá, že při pohledu z boku jsou ty šroubky vidět. Nebo se mi to jen zdá?

Odesláno
Přijde mi, že to vidět je, ale hodinky jsem v ruce neměl, tak nevím.

Akorát mi to přijde dost nešťastné, je umístit takhle při okraji.

Já nevím, vidět jsou, ale až dost pod úhlem, kdy už vidím na dýnko. Nevím, jestli to vadí, ale mě ne.

post-10952-1265801052.jpg

post-10952-1265801103.jpg

post-10952-1265801143.jpg

Odesláno

Jsou to krásný hodinky, nevadí mi to, jen mě to překvapilo.

To řešení evokuje, že pouzdro je hodně slabé, že to nebylo kam jinam chytnout.

Jinak tedy pořád koukám na ten strojek a fakt paráda. Takovou dekoraci bych na hodinkách této cenové kategorie nečekal. Vypadá to moc pěkně.

Odesláno

gratuluji k moc hezkým hodinkám! na mě trochu vysoké, ale naživo bych asi změnil názor

Odesláno

na fotkach od vyrobcu ma tak neoslovili,ako na tvojich fotkach,pritom to casto byva opacne :D Velmi pekne,jemne a decentne hodinky :) ta datumovka pekne "kopiruje" tvar puzdra a hodinky posobia tak vyrovnane ci ako to povedat. No a ten priehlad na strojcek ma milo prekvapil,pekna praca ;) Krasne hodinky za dobru cenu,gratulujem ;)

Odesláno
gratuluji k moc hezkým hodinkám! na mě trochu vysoké, ale naživo bych asi změnil názor

Na mě jsou taky vysoké, ale jsou to moje první automaty, tak nevím, co je norma. Ač se to nezdá jsou stejně vysoké jako moje historické Prim Sport (ale tam to dělá vypouklé plastové sklíčko).

Odesláno

Krásné...

Hodíš ještě krátkou zmínku nebo link sem do toho původního tázacího vlákna? Ať tam máme celý ten příběh uzavřený šťastným shledáním? :-)

Kolik ty hodinky váží? Nižší hmotnost by potvrzovala Nigovu teorii o tenkém pouzdře a lehké duté vymezovací vložce kolem strojku...

Odesláno
Krásné...

Hodíš ještě krátkou zmínku nebo link sem do toho původního tázacího vlákna? Ať tam máme celý ten příběh uzavřený šťastným shledáním? :-)

Kolik ty hodinky váží? Nižší hmotnost by potvrzovala Nigovu teorii o tenkém pouzdře a lehké duté vymezovací vložce kolem strojku...

Všechno to začalo tady

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26107

a váží 76,0g i s koženým řemínkem a sponou.

Odesláno

no tak som si trosku pozistoval aj o znacke a parada,som celkom prekvapeny :) Tak mlada znacka a uz je napr. oficialnym partnerom The Royal Air Force. Trosku OT,ale predsa :)

tak nech sluzia ;)

Odesláno

Jsou skvělé.

Od Wardů mám tyhle ve "zlatě", fotky výborně udělal člen KIBI (ne těch mých (:-)) ).

O značce jsem se dozvěděl při surfování zde na fóru cca před rokem, pak jsem je delší dobu obhlížel, pak jsem zase na fóru zaznamenal, že u Wardů mají slevy, tak jsem to zkusil, přišly ty jedny "zlaté", ty mne tak okouzlily, že následovalo níže uvedené.

Chování Wardů je totiž také vynikající, objednal jsem od nich nakonec už celkem přes 10 kusů , z toho 3 tyhle (pro mne, pro švagra a pro kolegu k 30.), oba dva, ač nejsou "hodinkáři" nosí už jen tyhle.

Další jsem nakoupil v létě "ve slevě" pro všechny "své ženy", dcery, matku, přítule, kolegyně atd., ovšem quartz, žensky na mechaniky moc nejsou, nadto, myslím, Ward ani nemá pro ženy mechaniky v nabídce (?).

Vždy přišly obratem, chování Wardů na 1+++.

Podle mne se jedná o zcela bezkonkurenční poměr cena/výkon, příjde mi v podstatě neuvěřitelné, že takové hodinky stojí tak málo, přitom podle mých - jistě ovšem laických - parametrů jsou lepší, než naprostá většina zde probíraných značek, které jsou zpravidla 5 x - 150 x dražší (některé z nich mám, tak to porovnávám "na vlastní kůži")

Takže gratuluji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...