Varadero Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Zdravim, prislo mi z nemecka od Petera Pfeiffera , ze jdou do vyroby repliky B Uhr Lacher s manualnim natahem ve velikosti 55mm. 50ks od typu. Pokud ma nekdo zajem, tak muzete objednavat nize: http://www.lacher-shop.de/e_shop/index.php...amp;language=en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Tak to vypada lakave, obzvlast v porovnani s cenou limitky 500ks co se jim tam vali uz leta za 2,5x vyssi cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Tak to vypada lakave, obzvlast v porovnani s cenou limitky 500ks co se jim tam vali uz leta za 2,5x vyssi cenu! To potrebujes, 55mm jeste nemas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Tak to vypada lakave, obzvlast v porovnani s cenou limitky 500ks co se jim tam vali uz leta za 2,5x vyssi cenu! Pokud potřebuješ 55 tak bych se nebál to toho jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 To potrebujes, 55mm jeste nemas No, ja Ti nevim ale pokukuju po nich uz 2 roky, jeden cas jsem si chtel poridit i ty starozitny, ale tyhle se me libi ze nemaji oproti tem za 2,500 euraku pruhled na automatickej strojek coz me docela vadilo. A hlavne ty peniiiize, no nekup to! ) Tak ja nevim, ale prijde mi to jako vyhodnej kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Mně také... Pokud jsi z Prahy a nebo Tábora tak ti můžu někdy ukázat ty první 55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Mně také... Pokud jsi z Prahy a nebo Tábora tak ti můžu někdy ukázat ty první 55 Z Prahy... docela bych se na ne nekdy kouknul, s jakym cifernikem je mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tak se domluvímě, ale budu k dispozici až tak po 10.3. ... do té doby mám dost honičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Jasně, klidně můžeme udělat nějaký malý minisraz B-Uhr a Kampfschwimmer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Jasně, klidně můžeme udělat nějaký malý minisraz B-Uhr a Kampfschwimmer To by bylo fajne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se