Přejít na obsah

Hodinky pro přítelkyni - poraďte prosím

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak ještě že jsem Tě poslechl, přítelka mi do toho hodila vidle :)

Seika úplně zavrhla, líbíli se jí Zodiac a Christopher Ward - no dneska ještě budem porovnávat a do neděle objednám :)

ChW můžu doporučit, zrovna dneska mi dorazily (pro manželku pochopitelně) kingfisher splash w6 zelený. Za ty peníze jsou to nádherný hodinky, perleťovej ciferník je myslím přesně to, co se holkám líbí, zpracování celejch hodinek je opět za ty peníze vynikající.

Já teď jen doufám, že zelená bude "správně zelená", což se dozvím večer. S bílou variantou, kterou jsi postoval v prvnim příspěvku tenhle problém odpadá:-).

Návštěvník Luke___
Odesláno
ChW můžu doporučit, zrovna dneska mi dorazily (pro manželku pochopitelně) kingfisher splash w6 zelený. Za ty peníze jsou to nádherný hodinky, perleťovej ciferník je myslím přesně to, co se holkám líbí, zpracování celejch hodinek je opět za ty peníze vynikající.

Já teď jen doufám, že zelená bude "správně zelená", což se dozvím večer. S bílou variantou, kterou jsi postoval v prvnim příspěvku tenhle problém odpadá:-).

ta zelená je teda správně rosničková :) pěkný odstín, dej vědět, jak jsi dopadl :)

Odesláno
ta zelená je teda správně rosničková :) pěkný odstín, dej vědět, jak jsi dopadl :)

Mne se líbí, ale uvidíme, ženy jsou v tomhle nevyzpytatelný, dám vědět. Jinak na ty hodinky znova koukám, fakt jsem nečekal, že budou za tu cenu takhle hezký.

• po měsíci...
Odesláno
jo růžovou má moc ráda, je blondýnka :)))

http://www.hodinky.cz/photos_rozdeleni/L/l...silicon_big.jpg

Ty Trasery vypadají pěkně. Taky sháním pro přítelkyni hodinky a tyhle by se jí mohly líbit. Bohužel jsou mimo můj cenový limit. Jejím kritériem je, že musí být pěkný a růžový :)

Kdybyste někdo objevil nějaký růžový quartzky kolem 3000 Kč, tak dejte vědět. Díky.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Partnerka si nedávno vybrala pár drobností od Swarovského, takže jsem k tomu sháněl něco, co odměřuje čas. A myslím, že tyhle D&G k tomu pasují náramně.

Jo a sluší jí to :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

ja hladam nieco sportove pre priatelku, problem je ze ona nechce quartz!!!! a viete ako tazko sa zhanaju damske sportove mechanicke hodinky? asi znovu skoncime pri panskych s mensim priemerom tak okolo 36-40mm. ak by ste mali nejkaky typ do 10000 KC tak dajte vediet

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...