indian.cz Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tak k tomuhle mi pomohl Baker... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian.cz Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 To jsou pecky, že? Tak k tomuhle mi pomohl Baker... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 (upraveno) A ono je tu víc jihočechů a co takhle někdy na sraz? Upraveno 11. února 2010 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 To jsou pecky, že? Vypada to dobre. Mozna jsi mel napsat, ze nejde o zadny tah z babiccinych primek, ale to NOS dobovy tak, ktery k nim patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Ja nevim,jak ty pletaky nemam rad,tak tohle se mi libi MOC....gratuluju a na ruce jsou nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Vypada to dobre. Mozna jsi mel napsat, ze nejde o zadny tah z babiccinych primek, ale to NOS dobovy tak, ktery k nim patri. si prave rikam, ze to nevypada jako ty ebay tahy za 30usd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Me se ten tah k temhle hodinkam nelibi vubec.. ocenuji, ze je puvodni, ale i tak se mi to vzhledove nelibi Kazdopadne gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian.cz Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Ahoj Pavle, rád se poznám s dalším "postiženým" ... co s tím srazem, začnem v tom něco dělat? A ono je tu víc jihočechů a co takhle někdy na sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian.cz Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 ...já si myslím, že jsou to pecky ... pocházejí z roku 1963, jsou teď v NOS stavu ... přiznám se, že když mi Baker pomohl k původnímu tahu a já rozbalil obchodní balík...byl jsem malinko rozčarován...čekal jsem něco malinko jiného...Ale pak, asi po 2 dnech mi to začlo koštovat...něco, jako když se napiješ dobrýho šňapsu a on ti chutná až na druhý lok... ...Jsou nádherný právě takto v tom originál stavu...ten paradox hubenýho, úzkýcho tahu navazujícího na kus železa...říkám, každé oko při druhém pohledu najeden ty tyhle Brejtle... Ještě jednou velká poklona Bakerovi za nákup tahu a Chronomagu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranta Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Jemný okraj lunety a jemný tah. Pravá Béčka. Na to se dá říct jedině: p a r á d a. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Ahoj Pavle, rád se poznám s dalším "postiženým" ... co s tím srazem, začnem v tom něco dělat? Ahoj. Sleduj tohle vlakno. Jeste sehnat 5 lidi a je nas uz 10 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry386703 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian.cz Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 (upraveno) ...pánové, všem složeným poklonám děkuji...i toto je jeden z důvodů proč Brejtle a proč Cosmonauty... Upraveno 12. února 2010 uživatelem indian.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian.cz Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 ...termín už jsem nějak prokaučoval... (((( Ahoj. Sleduj tohle vlakno. Jeste sehnat 5 lidi a je nas uz 10 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry386703 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se