Bask Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 ...tak dalsia generalka. Akurat som namiesto uvadzanych siedmych kamenov naratal len 6.
Karlos Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 (upraveno) Hmm, velice pěkné a inspirující, musím se to taky naučit - rozebrat, vačistit, promazat, složit... A ten kámen - lichý bývá asi ten na kotoučku setrvačky, co vychyluje kotvu (jak se jmenuje?). Tenhle strojek ho nemá? EDIT: už to vím, jmenuje se popudný kámen Upraveno 13. února 2010 uživatelem Karlos
Bask Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Karlos napsal: A ten kámen - lichý bývá asi ten na kotoučku setrvačky, co vychyluje kotvu (jak se jmenuje?). Tenhle strojek ho nemá? EDIT: už to vím, jmenuje se popudný kámen Nooo, dobry typ, lebo kamienok by sa tam hodil, ale nie je tam. Je tam kovovy diel. Mozno prave tam ho vynechali a preto to nesedi.
Karlos Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 (upraveno) třeba tam původně byl. EDIT: jinak jde se dají sehnat hodinky i s pouzdrem v tak nenošeném stavu? Já pokaždé všude narazím jen na unavené vraky. Upraveno 13. února 2010 uživatelem Karlos
Bask Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Dostal som ich od kamosa. Vyhrabal ich v pivnici, ale nenosene zrovna nie su. Sklicko je nove a putko aj zadne viecko vykazuju znamky nosenia. Ale celkovo je stav dobry, mozno aj vdaka tomu puzdru. Mimochodom, hodinky mali zotretu cislicu 10. Nechapem ako sa to stalo. Musel som ju tam nanovo namalovat. Celu jednotku a polovicu nuly. Docela som pri tom zostarol ...a to puzdro som dnes lestil vyse hodinu. To sklicko tiez. Bolo doskriabane jak klzisko.
Karlos Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Aha. Tak vyleštěné je to tedy pěkně. Já tahle kovová pouzdra nemám rád, zdá se mi, že v nich hodinky trpí víc, než bez nich. A desítka vypadá precizně, není nic poznat.
Návštěvník Tada Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Karlos napsal: Hmm, velice pěkné a inspirující, musím se to taky naučit - rozebrat, vačistit, promazat, složit... A ten kámen - lichý bývá asi ten na kotoučku setrvačky, co vychyluje kotvu (jak se jmenuje?). Tenhle strojek ho nemá? EDIT: už to vím, jmenuje se popudný kámen Uč se na roskopfkách Jsou jak lego, zvládnu je rozebrat i složit, takže to zvládne každej.
Karlos Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 (upraveno) žádný nemám, budu muset vzít jako školící materiál něco jinýho. Pro začátek něco zaručeně bezcennýho EDIT: hele a jdou pak ještě? Upraveno 13. února 2010 uživatelem Karlos
Bask Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Dolezite je si vsetko krok po kroku fotit a suciastky jednotlivych "sekcii" strojceku davat do oddelenych priehradok, nech sa nemiesaju (pouzivam skatulku z rybarskeho obchodu). Takto oddelene ich treba aj cistit. A netreba sa bat. Treba vsak mat pevnu ruku a dobry zrak. Nie je to nic zlozite. Zatial vsetky moje generalky dopadli dobre. Dnes som dokoncil tieto Kienzle a uz pracujem na dalsich. Budu to primky a zas sem dakam hodim foto.
mechano Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Bask napsal: ...tak dalsia generalka. Akurat som namiesto uvadzanych siedmych kamenov naratal len 6. Čoveče, já jich tam nějak vidím sedm. To jsi se s tou "generálkou" moc nesral, co?
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Karlos napsal: žádný nemám, budu muset vzít jako školící materiál něco jinýho. Pro začátek něco zaručeně bezcennýho EDIT: hele a jdou pak ještě? Jo, jdou - ale stejně jako předtím - maximálně 15vteřin ciferníkem dolů. Rozebrat a složit je sice umím, ale vyčistit a promazat ne...
mischa Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 mechano napsal: Čoveče, já jich tam nějak vidím sedm. To jsi se s tou "generálkou" moc nesral, co? Včera po dvou lahvích vína jsem neměl tu rozlišovací schopnost, ale teď jich tam vidím taky sedm... Ale chápu, že dva olejem slepené kameny se funkčně dají považovat za jeden
Bask Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Tak nebudem zakladat nove vlakno a supnem sem dalsie vreckove Kienzle. Tentokrat som ziskal cestovny vreckovy budik. Krasne slape, krasne zvoni, krasne svieti, ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se