Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar panove,

obracim se na vas na vsechny s dotazem, jak nejlepe a samozrejme nejlevneji ulovit moje vysnene Omega Seamaster 300m Chronometer (James Bond blue). Nejedna se mi o konkretni ciselny model. Proste bych rad koupil klasicke modre bondovky v automatu. Nemusi byt brand new, ale rozhodne v kompletnim baleni. Vzhledem k pozadavku co nejnizsi ceny je jasne, ze je asi nebudu kupovat na uzemi CR (pokud by je nejaka dobra duse neprodavala primo tady na foru). Nemam problem zakoupit na eBayi pres PayPal, pripadne mam i moznost pres znameho neco dovez/koupit v USA. Pripadne neni problem zajet do Nemec nebo Rakous.

A tak bych se rad zeptal..vite nekdo o konkretnim sikovnem miste, kde tyhle krasavce koupit? Napr. v tech USA? Ted by to byla zrovna vhodna doba na nakup.

Diky moc vsem, kteri mi pomuzou si splnit sen a odmenit se k promoci:)

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Téměř všechny Omegy (Planet Ocean, "bondovky", Moonwatche) jsem kupoval na UK Ebay (na rozdíl od amerického nehrozí DPH). Vždy proběhlo (naštěstí) vše v naprostém pořádku (i díky Štěpínovi a Bakerovi), mohu jen doporučit. Pokaždé jsem měl nějaký cenový strop, přes který jsem už nechtěl jít a čekal... Většinou do 2 měsíců se záměr podařil. Takže stačí jen zadat (např.) Omega Seamaster 300m do Ebay vyhledavače a vybírat.

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trk...-All-Categories

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Tak jsem nakonec neco nasel na eBay.com. Asi bych to nechal privezt toho znamyho. Jen bych rad, kdybyste mi nekdo potvrdil, ze by to mohl byt v poradku obchod. Diky moc. Pripadne nejaky komentare k tomuhle konktretnimu modelu.

Jeste jsem zvazoval Speedmastery, ale zdaji se mi docela maly.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...T#ht_2046wt_881

Diky vsem.

Odesláno

Já myslím, že pokud budeš chvíli pátrat, tak koupíš dobře .... od 35tis se prodávaly Co-Axialy i tady na fóru .... kdo si počká ten se dočká ;) ... já také před pár dny koupil od člena jedny v luxusním stavu, PreCoAx verzi v kompletním balení s kartami za 26. CoAx není nutný a i modely před ním měly certifikaci a jsou výbornou volbou za slušné peníze a pohodlně se nosí. Moje vykazují cca -2s. týdně.

Odesláno

Uz nejakou chvili patram:) CoAxialy nejsou pro me nutnosti, navic rozdil temer 10k v cene.... A hlavne, Pierce Brosnan CoAxial nenosil!

Zatim jsem objevil peknej kousek na eBay.com od prodejce "quartwatches" za cca $1500, co by mi privezl znamej. Ale jeste jsem nasel sikovny na Chrono24.com. Pekne blizko z Mnichova, perfektni stav, kompletni baleni. Mate nekdo s nakupem pres tenhle web zkusenosti?

Odesláno

No on totiž Pierce Brosnan v prvních dvou filmek měl quartzky :-))

Ty co-axy se liší spíš ciferníkem - indexy mají kovové rámečky, v tom strojku zas takový rozdíl není.

Odesláno

Ty co-axy se liší spíš ciferníkem - indexy mají kovové rámečky, v tom strojku zas takový rozdíl není.

Parchant...quartzky! To jsou mi neprijemny novinky:)

Fakt je hlavni rozdil v ciferniku? Toho bych si ani nevsiml.

Nikdo zadna zkusenost s Chrono24.com?

Odesláno

sorry ale rozdil je prave v tom strojku

stejne jako auto s turbem a bez turba (jinak vybava stejna, motor stejny, vyrobce stejny) krome turba vse stejne jen jedno pojede "nepatrne" lepe

Odesláno

chrono24.com je víceméně katalog burza/obchodníků - takže kus od kusu... ale nezaznamenal jsem obecně negativní reakce...

ty seamastery - pre-co-ax verze mají mají tištěné logo omega (jednoduše bílá barva) a jednoduché luminiscenční indexy, co-ax má logo kovové a indexy lepené v kovových rámečcích...

SMP_DSC_3619.jpg

Odesláno
sorry ale rozdil je prave v tom strojku

stejne jako auto s turbem a bez turba (jinak vybava stejna, motor stejny, vyrobce stejny) krome turba vse stejne jen jedno pojede "nepatrne" lepe

Ano, ale ve všech příspěvcích nahoře se mluví o uživatelské zkušenosti. A protože co-axial model je na světě cca dva roky, tak ještě nejsou potvrzené předpoklady omegy o nižších nárocích na údržbu a vyšší přesnosti. COSC certifikát mají všechny tyto modely, takže zatím je to marketing. A dvě kolečka navíc. A jedna paletka. Nicméně pana Danielse si vážím.

Ostatně někdo má výhrady ke snížení frekvence kalibru 2500 proti 1120, prý vidí vteřinovku "víc se cukat"... A to, co je vidět na první pohled, je ten jiný ciferník, protože se v tom vlákně na začátku řešily a braly v úvahu i quartzky, nemyslím si, že zrovna co-ax/ne-co-ax vevnitř by pro georgeze bylo to zásadní.

Odesláno

Priznam se, ze odbornik nejsem, a vetsi "cukani" vterinovky jiste nepostrehnu a rozhodne ani zkoumat nebudu. Tyhle hodinky se mi libi uz moc dlouho a konecne jsem se dostal do situace, kdy si muzu splnit sen. Quarzky jsem nikdy v umyslu nemel kupovat. Par quartzek mam a nedostavuje se ten spravnej pocit pri jejich pobytu na ruce. Cifernik uprimne vypada na CoAxial lip, ale rozhodne me neprinuti pritalcit na financich. Myslim, ze s puvodni "klasikou" budu spokojen.

Chrono24.com je v reseni, tak uvidim, co mi Nemcour poskytne jeste za informace. Stejne tak Amerika a eBay.

Odesláno

Sorry, už se mi motají vlákna - o jedno vedle se tu řeší seamastery do 1500EUR a tam se řeší i quartz.

Jinak ten ciferník vypadá takhle na pohled efektně, ale dlouhodobě můžu říct, že bych asi také bral ten původní. Díky tomu, že jsou ty indexy výrazně vystouplé, si člověk při letmém pohledu na hodinky všimne dřív indexů, než ruček - takže na odečtení času to chce trošku soustředění. Ta původní verze tolik neruší a jsou výraznější ty skeleton ručky...

Odesláno

Tak jsem teď srovnával chod vteřinovky na všech mých Omegách a rozdíl s a bez CoAxu není při běžném pohledu vůbec patrný .... v každém případě jak jsem psal výše, tak na běžné nošení jsou klasické Bondovky nejlepší :thumbsup_anim:

Odesláno

V pohode. Trosku me to zmatlo. Kazdopadne jsem rad, za jakykoliv tyhle postrehy. Jsem rad poucen a obohacen o novy informace. Budu jedine rad, kdyz rucky budou vyraznejsi, protoze vypadaji moc dobre. Kazdopadne myslim, ze vedle neslapnu. Jak uz jsem psal, jedna se taky o financni stranku a jinej cifernik a rozdil ve strojku, kterej ja stejne nepostrehnu, me nepresvedci..

Odesláno
jinej cifernik a rozdil ve strojku, kterej ja stejne nepostrehnu, me nepresvedci..

Já si teda myslím, že co-axial už se nějaký ten pátek dělá (určitě déle jak 2 roky) a že s ním Omega neudělala krok stranou (to je asi zatím věc názoru, uvidíme za pár let). S co-axialem je nejnovější model, takže ta cena bude určitě jinde. Za těch 1.200 liber mi to přišlo v poho, ale se starším typem strojku se dá koupit při troše štěstí a trpělivosti za polovic...

Odesláno

Tak nakonec se to uzasne vyresilo. Zadna Amerika, zadny Nemecko. Jednomu clenovi fora se me szelelo a poputuji ke mne jeho bejvalky. Uz se nemuzu dockat. Kazdopadne dekuji za komentare a rady..

Odesláno
Tak nakonec se to uzasne vyresilo. Zadna Amerika, zadny Nemecko. Jednomu clenovi fora se me szelelo a poputuji ke mne jeho bejvalky. Uz se nemuzu dockat. Kazdopadne dekuji za komentare a rady..

.... no vidíš, tady jsou prostě samí dobráci ... :) a nezapomeň dodat fota !

Odesláno
.... no vidíš, tady jsou prostě samí dobráci ... :) a nezapomeň dodat fota !

Je to tak. Nemuzu nez souhlasit. Fota klidne potom nejaky dodam. Ale pochybuju, ze trumfnu fota, ktery tenhle clen udelal a uploadnul na forum. To je bez sance. Ale aspon se vizualne pochlubim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...