Trňák Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Rámečky odstraněny, trochu jsem s nima laboroval a asi to nebylo úplně nejšťastnější. Upraveno 7. března 2010 uživatelem Trňák
skalis Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Trnaku, fotky jsou pekny a hodinky taky, ale ty ramecky dej pryc, vyslovene je kazi. Jo a ta fotka v predchozim postu s nasvicenou polovinou cislic je fakt hezka.
PetrM. Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 modra je dobra - pocit, zamer, nebo jsi "nechytil" bilou?
Trňák Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Nechytil. Učení se pořádně fotit jde velmi pomalu.
lib Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Ty Eterny jsou tedy parádní. Když je Spajdy před časem prodával, měl jsem pocit, že něco pod 42 pro mě není, ale to už si dávno nemyslím. Fotky taky dost dobrý, zvlášť ta třetí. To zabarvení se dá asi nějak odstranit, ale to by musel poradit někdo, kdo to umí. (+Vnější AR je mrcha - před focením příště pořádně vyčistit, už se mi taková šmouha najednou na fotce taky mockrát nečekaně objevila.)
Trňák Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Mají těch 39mm bez korunky a říkal jsem si jestli to nebude malý, ale je to relativní a nosí se moc příjemně. Té šmouhy jsem si všiml a začal to pulírovat, ale očividně ne dost.
Trňák Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Zdvojený příspěvek Upraveno 7. března 2010 uživatelem Trňák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se