Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si udělal radost, ano vím, že to nejsou JLC ani v.h., ale.. Moji radost to nijak nezmenšilo.

Koupil jsem přes web a jediné čeho jsem se bál byla velikost. No moje obavy zůstaly nenaplněny, ostatně posuďte sami.

Jen pro porovnéní přikládám i fotku z čeho že jsem upgradoval :)

post-11111-1266185375.jpg

post-11111-1266185396.jpg

post-11111-1266185411.jpg

post-11111-1266185423.jpg

post-11111-1266185432.jpg

post-11111-1266185447.jpg

Odesláno
Pěkné, ty Timexy mám taky a Citizenky jsou fakt o hodně větší a tím i pro mě líbivější :guitar:

Jj, Timexy mám vyhrané od Marlbora z nějaké soutěže asi před 10 lety :). Jsem rád, že jsem se konečně odříznul. Teď chci mlsat (v mezích mých finančních možností) haha.

Odesláno
Jj, Timexy mám vyhrané od Marlbora z nějaké soutěže asi před 10 lety :). Jsem rád, že jsem se konečně odříznul. Teď chci mlsat (v mezích mých finančních možností) haha.

No užij si je. Taky mám nějaký ECO DRIVE a spokojenost :smile_anim:

Odesláno

Hojky, ať Ti dělají radost, mám je taky pár měsíců - titan,. safír, rádiem řízené- jsem s inim spokojený a taky mi vyhovuje jejich naprostá přesnost.

Jenže - po několika měs. pobytu a zvídání tady na chronofóru jsem zatoužil ještě po mechanice,

a tak jsem si pořídil ještě Omegy SM PO, a s těmito dvěma časostroji teď dám na nějakou dobu pokoj...

Odesláno
Hojky, ať Ti dělají radost, mám je taky pár měsíců - titan,. safír, rádiem řízené- jsem s inim spokojený a taky mi vyhovuje jejich naprostá přesnost.

Jenže - po několika měs. pobytu a zvídání tady na chronofóru jsem zatoužil ještě po mechanice,

a tak jsem si pořídil ještě Omegy SM PO, a s těmito dvěma časostroji teď dám na nějakou dobu pokoj...

No tak ty moje Citizenky jsou poněkud skromnější :) O Safíru a radio c. sio mohu nechat jen zdát ;o) K mechanice, automatům třeba ještě dozraju. Bude to běh na dlouhou trať. Když automaty tak to pak chce i winder atd... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...