darius Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Tak jsem si udělal radost, ano vím, že to nejsou JLC ani v.h., ale.. Moji radost to nijak nezmenšilo. Koupil jsem přes web a jediné čeho jsem se bál byla velikost. No moje obavy zůstaly nenaplněny, ostatně posuďte sami. Jen pro porovnéní přikládám i fotku z čeho že jsem upgradoval
1primakluk11 Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Pěkné, ty Timexy mám taky a Citizenky jsou fakt o hodně větší a tím i pro mě líbivější
darius Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Pěkné, ty Timexy mám taky a Citizenky jsou fakt o hodně větší a tím i pro mě líbivější Jj, Timexy mám vyhrané od Marlbora z nějaké soutěže asi před 10 lety . Jsem rád, že jsem se konečně odříznul. Teď chci mlsat (v mezích mých finančních možností) haha.
Radek K Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Jj, Timexy mám vyhrané od Marlbora z nějaké soutěže asi před 10 lety . Jsem rád, že jsem se konečně odříznul. Teď chci mlsat (v mezích mých finančních možností) haha. No užij si je. Taky mám nějaký ECO DRIVE a spokojenost
Jimjim Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Hojky, ať Ti dělají radost, mám je taky pár měsíců - titan,. safír, rádiem řízené- jsem s inim spokojený a taky mi vyhovuje jejich naprostá přesnost. Jenže - po několika měs. pobytu a zvídání tady na chronofóru jsem zatoužil ještě po mechanice, a tak jsem si pořídil ještě Omegy SM PO, a s těmito dvěma časostroji teď dám na nějakou dobu pokoj...
darius Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Hojky, ať Ti dělají radost, mám je taky pár měsíců - titan,. safír, rádiem řízené- jsem s inim spokojený a taky mi vyhovuje jejich naprostá přesnost. Jenže - po několika měs. pobytu a zvídání tady na chronofóru jsem zatoužil ještě po mechanice, a tak jsem si pořídil ještě Omegy SM PO, a s těmito dvěma časostroji teď dám na nějakou dobu pokoj... No tak ty moje Citizenky jsou poněkud skromnější O Safíru a radio c. sio mohu nechat jen zdát ;o) K mechanice, automatům třeba ještě dozraju. Bude to běh na dlouhou trať. Když automaty tak to pak chce i winder atd...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se