jfidler Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Tak se mi konečně poštěstilo, a dnes mi pošťačka donesla krásné "nové" Primky. Nejsou sice v NOS stavu, nějaká ta oděrka se najde, setrvačka hází a i na číselníku je trocha špíny, ale KONEČNĚ MÁM VYTOUŽENÉ TRAKTORY! :-D Vypůjčené foto z Aukra:
amateur Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 jojo, taky jedny mám. nech si je vyčistit, stojí to zato, a budou jako nový..
Georgeisin Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Vypadají pěkně, kolega v práci jedny podobný akorát posílál do ELTONu na renovaci...
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Jsou krásný, ideální oblekovky, gratuluju!
quaero Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Jedny z mála primek co se mi fakt líběj. A jsou i slušně velký. Jak píše chorche: ideální oblekovky. Gratuluju!
amateur Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) jojo, taky jedny mám. nech si je vyčistit, stojí to zato, a budou jako nový.. ...díky za upozornění těm co mi zaslali SZ. Jirku jsem, určite ke své smůle, neměl možnost poznat. Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem amateur
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se