Přejít na obsah

amateur

Členové_50
  • Příspěvky

    218
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

O uživateli amateur

  • Datum narození 1.1.1912

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Zenith, Tag Heuer

Návštěvy profilu

6 573 zobrazení profilu

amateur's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ahoj, nemáte někdo z vás, co jste dělali obchod s členem DaLo na něj mobil? Na začátku min. Týdne jsem mu poslal platbu za hodinky, kterou potvrdil, hodinky mel poslat poštou. Nic nepřišlo a Dalo nereaguje na zpravy.. Poslední přihlášení mel myslím toto pondeli. Nebral jsem od něj žádný PAMy, jen Fortisky, ale chtěl jsem to jako dárek pro kámoše, tak mi jde o cas Díky za reakci, pokud by mi někdo chtěl poslat ten kontakt kdyžtak do SZ.
  2. amateur

    Sraz Chronomagu - Brno

    07.03.2014 18:00 EMPIRE2 01. OldBlack 02. sibirnaya 03. Wanderer 04. gougy 05. mazzi 06. Jumbo 07. Sedlin (jehlice a žehličku beru s sebou) 08. travex 09. Mirek 10. Lamiczka 11. nividic 12. ensi 13. popik 14. kleofash 15. snake 16. HonzaS 17. amateur
  3. amateur

    SOH 46 strojek

    asi se jednou připojím do diskuse s vlastní zkušeností.. To Hajek: A co El primero? ten by mohl ty parametry splňovat. až na ten olej,místo kterýho maže sulfidem molibdenu, a COSC. Moje Defy myslím COSC nemají, ale o přesnosti nebudu vůbec diskutovat. se 7750kou s COSC, co mám v B SOH chrono se to nedá srovnávat.. B SOH, jsou jedinečný a krásný ale Eta unitř to degraduje...stejně jako ve stýlfiších. Jsou krásný hodinky zvenku, ale uvnitř je to odbytý.. podle mne jediný 100% pravý B jsou ty co mají uvnitř B01.. škoda že jej nedávají i do SOH. rád bych si za to připlatil, ta 7750 je tam podle mě fakt špatná. Nevím jestli je to jenom můj posit, ale u všech hodinek se 7750kou co jsem měl, včetně těch "šlechtěných" rodiem a jinýma vifikundacema (teď me napadá jenom několikery B SOH, F B42, B avenger, BM Riviera,.......) jsem měl pocit, že když se roztoči rotor, tak rozvibruje celý hodinky, a to mi vadí. Možná to je důvod, proš se spíš točí jen ve winderu.. i když i tam mají problémy s natahováním ( i při 600 otáčkách obousměrné rotace, 45 stupňů). nejsem expert na chrono, ale lepší chronograf bude už i v poljotech.. krom úspory nákladů, servisu a globalizace trhu mě nenapadá moc důvodů, proč tenhle strojek používá tolik "exkluzivních" značek.. podle mě, pořádná značka by si tuhle sračku do pouzdra se svým logem nikdy nedala..
  4. dobý a férový obchod, příjemná konverzace.. díky.
  5. ze strany Henatka vse ok. jsem nadmíru spokojen, rychlá domluva, kvalitní balení , ... škoda, že jsme obchodovali přes poštu, osobně by to bylo jistě ještě fajn pokecu..
  6. amateur

    Sraz Chronomagu - Brno

    koukám, že do buznabaru trefite aji sami.. ještě že jsem za včasu vypadl jinak tu chvilku co jsem se zdržel na srazu, příjemné to bylo jako obvykle. snad zvládnu příště přijít dřív..
  7. amateur

    Sraz Chronomagu - Brno

    koukám, že do buznabaru trefite aji sami.. ještě že jsem za včasu vypadl jinak tu chvilku co jsem se zdržel na srazu, příjemné to bylo jako obvykle. snad zvládnu příště přijít dřív..
  8. sorry za plevel, ale to MaxT: normální smrtelník by si asi klepal na čelo, ale to proč tu jsme (nechci generalizovat, ale snad mne ostatní neukamenují když používám množné číslo) je právě to, že nás zajímají takový pitomosti, jakože proč má třeba stejný model hodinek různý rotor nebo zdobení... a proto je tu taky tohle fórum. takže čím víc chytráků přispívá, tím líp. Bohužel velká spousta příspěvků sou fakt sračky, a ze stejnýho důvodu sem já moc nepřispívám. : . takže nezlob se a radši přispěj fotkou svýho strojku, je to opravdu zajímavý a sračka to určitě nebude. ..;Třeba na to zareaguje někdo kdo o tom něco ví a vysvětlí nám to, proč to tak je.. každopádně ten strojek na fotkách je 7750ka.
  9. ve vší ůctě ke členovi MaxT, už toho v tomto vlákně napsal až až, tak nevím co po něm chceš. 3 z 5 příspěvků za posledních 5 let. Inu Mlčeti zlato.... Taky Respekt! jinak k té strojovně: .. je to origo, strojek za rotorem je běžná 7750ka, rozdíl může ve zdobení, který ale není nijak extra,možná v rotoru, TH používá ke cal16 různý.
  10. dobrá deteknivní páce, respekt Josef01 !. Jinak nevím jak ostatní, ale já bych místo peněz vzal na schůzku s prodejcem, pana poručíka... pravděpodobnost, že někdo ztratil krabici s papíry od nových hodinek, např. při stěhování, jak občas čteme v prodejním vláknu, je stejná, jakože mi na terase sedí slon a čeká až mu namíchám drink Nechci Ti kecat do svědomí, ale čórka má pro mě stejnou hodnotu jako fejk, nechtěl bych je doma ani zadarmo. Mám sice doma pár hodinek i bez papírů a krabice ale buď to jsou značky, u kterých bych tu krabici klidně vyhodil i já, a nebo už si to ty hodinky vzhledem k věku a stavu můžou dovolit..
  11. bez nápisu se mi líbí víc stejně jako asi vůbec jako vůbec nejhezčí steiny - titanový vintage Nav-B. na těchhle je ale pěkná ta modrá lumi. Diamantová korunka je pěkná ale nepraktická, tahle asi nebude tolik tlačit do zápěstí..
  12. transocean je paráááda. nedávno jsem je zkoušel. jen na ženskou mi moc nesedí. ani ta třicetosmička. dizajnově. Moje žena nosila 42 steelfiše fakt jí seděly..
  13. amateur

    Sraz Chronomagu - Brno

    ..posledni pulrok, mozna. Zmenila se obsluha a jidlo se mi driv taky zadlo o neco lepsi. ale to je subjektivni... Nebudu rýpat tak beru zpet, takze za me klidne Empire.. je to tradice. uz se tesim.
  14. amateur

    Sraz Chronomagu - Brno

    Ahoj po delší době... 22. by mělo být OK, v centru? empire v poslední době dost upadl, ale na sraz to asi stačí... rekapitulace: 22. 2. 18:30: 01. Old Black 02. sibirnaya 03. m.n. 04. gas 05. skalis (snad mi do toho nic nevleti) 06. simon_magus (mozna) 07. HonzaS 08. Kat251 09. NiG 10. Jumbo 11. jdx 12. Martin J. 13. bolverk 14. martini 15. amateur
  15. sice na dálku, ale stejně mi bylo potěšením. díky za dobrý obchod.Všem doporučuji
×
×
  • Vytvořit...