Baker Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Prumer 44mm, titan, WR 30m. Quartz Ronda 7220-B s druhou casovou zonou a big date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 To je snad škoda dávat do takových celkem pěkných hodinek quartz! Akorát teda ta lodička mi něčím připomíná Jindřichův Hradec nebo Božkov... A není WR 30 m na ?cestovatelské? hodinky, navíc s lodí na ciferníku, trochu málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Akorát teda ta lodička mi něčím připomíná Jindřichův Hradec nebo Božkov... Taky jsem si u toho vzpomel na "tuzemacek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 Bomba napad je to kormidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se