Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V březnu Casio vypustí na trh nové modely Protreku,tentokráte jde o Ana/Digi. Solar/multiband 6 ,funkce ABC .

Verze 5000 přijde asi na 650 doláčů,verze 5000T(s kovovým tahem) bude asi o 100 bubáků dražší.

INFO

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Vypadají fantasticky!!!! Hrozně se mi líbí,jak udělali ten kompas!!!! :wub:

Tak po dlouhem rozvazovani, jestli PRW-2000 nebo GS-1100B jsi mi ted pomohl pri mem rozhodovani. Chtel jsem PRO TREKy, ale vadilo mi, ze nejsou rucickove. Tohle je teda pecka, od 01.03. jsou v prodeji, takze uz vim, do ceho dam uspory na dalsi, snad uz definitivni, hodinky. Diky!

Odesláno
Ale ony se dělají i ručičkové :) A dokonce se tu jedny povalují : KLIK (Jeden z top modelů a za skvělou cenu !!!! ).

Tak tyhle se mi zrovna moc nelibi :) Ale podivam se teda na ebay... Treba objevim i jine.

Odesláno
Mě se zase ty mutace ana/digi moc nelíbí.

K tomuto ´účelu mám Casio protrek 1300t 7ver a plná spokojenost, ručičky mám rád na automatech :P

Ja mam taky PRW1100-1VCR a jsoi to teda pekny cibule ;) Uz delsi dobu ale shanim odolne hodinky na vsechny sportovni aktivity, no a protoze jezdim casto k mori, lezu v lete po horach a v zime miluju snb, tak shanim nejake pro vsechny tyhle aktivity. Muj cil je mit jen 2 hodinky, coz uz jsem teda davno nedodrzel ;), ale k automatum do prace (Marathon GSAR), coz jsou moje prvni definitnivni hodinky, shanim druhe prave pro tyhle ucely... Mne na Pro Trekach ty cislicka trochu vadi... Tenhle novej model se mi prave zda, ze by presne odpovidal tomu, co hledam.

Odesláno
Ja mam taky PRW1100-1VCR a jsoi to teda pekny cibule ;) Uz delsi dobu ale shanim odolne hodinky na vsechny sportovni aktivity, no a protoze jezdim casto k mori, lezu v lete po horach a v zime miluju snb, tak shanim nejake pro vsechny tyhle aktivity. Muj cil je mit jen 2 hodinky, coz uz jsem teda davno nedodrzel ;) , ale k automatum do prace (Marathon GSAR), coz jsou moje prvni definitnivni hodinky, shanim druhe prave pro tyhle ucely... Mne na Pro Trekach ty cislicka trochu vadi... Tenhle novej model se mi prave zda, ze by presne odpovidal tomu, co hledam.

Myslím, že v odolnosti větší, možná žádný rozdíl nebude teda mezi PRW1100-1VCR vs. Protrek PRW 5000

Proč cibule? Protrek PRW 5000 mají podobný tvar jako ty co máš.

Pokud hledáš odolné, tak mrkni na Gshoky.

Odesláno
Myslím, že v odolnosti větší, možná žádný rozdíl nebude teda mezi PRW1100-1VCR vs. Protrek PRW 5000

Proč cibule? Protrek PRW 5000 mají podobný tvar jako ty co máš.

Pokud hledáš odolné, tak mrkni na Gshoky.

Aha, tak jestli budou stejne veilky jako PRW-1100, tak to budou taky celkem cibule :) Jeste se teda budu chvili divat po ebay podobne. Jinak ohledne g-shocku mam trochzu problem s tim, ze jsou pomerne male (nejvetsi jsou co vim Frogmany a mezi dostupnou cenovou relaci tak G(W)-7900. Ja mam jak Risemany GW-9200, tak i Gulfmany GW-9100 a treba i GWM-5600, ale nejak mi vadi ta mensi cislicka u vsech techhle tipu. Treba skoro idealni jsou pro me Suunto Vector az na tu odolnost... Jedny jsem znicil pri zimnich radovankach ;( Od GW-9200 jsme si sliboval barometr, se kterym ale nejsem moc spokojenej, protoze pri zbeznem pohledu neni skoro nic rozeznat. No, ale to jsou asi jen detaily, kteryma ospravedlnuju tu hodinkovou zavislost :) Kazdopadne ale diky za tvoje rady.

Odesláno (upraveno)

PRW 5000 - Prave to, ten display tam je tak naplacnuty....puzdro je pekne....no aj tak, stale ma bere viac PRW 2000

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Abych pravdu řekl, tak to byla asi otázka času kdy vyjde ABC jako Protrek-Wave Ceptor s analog/digi zobrazováním - tahle varianta jednoduše chyběla. Hodinky vypadají snad pěkně, ale příliš mnoho barev v ciferníku na mě působí rušivě a nepřehledně. A když se potřebuju rychle mrknout kolik je... nevím určitě jsou přehlednější a méně přeplácané PRW 2000. Navíc asi budou i levnější než PRW 5000 i po různých slevách na e-Bay apod. Jednoduše proto, že je v nich navíc ručičkový strojek.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...