georgez Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Opozdene, ale prece se "chlubim" koukem konecne prvnich poradnych kvalitnich hodinek v rodine, ulovenych tady na foru. Pozdni dik patri clenovi martin1. Diky. Moje staricke Tissoty vedle nich vypadaji jako z hrackarstvi.
Benne Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 nadherne hodinky,jedny z mojich vysnivanych, aj ked s ciernym cifernikom Gratulujem
georgez Odesláno 21. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Benne napsal: nadherne hodinky,jedny z mojich vysnivanych, aj ked s ciernym cifernikom Gratulujem Diky. Mne se puvodne ty cerny libily taky vic, ale nazivo maji tyhle fakt takovej smrnc!
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Gratuluji. Sám jsem měl mnoho hodinek této značky. I když ve větší míře spíše ty bez té zbytečné předpony TAG. Za komunistů to byla právě tato hodinářská společnost, která se k nám ve větší míře dostávala. Bůhví proč. Byly v určité libosti i našich nomenklaturních kádrů. Dokonce Lubomír Štrougal měl nejedny "hojerky". V omezenější míře se u nás daly sehnat i Omegy. Tvoje hodinky jsou pěkné.
stvmax Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Gratuluji já je mám taky a jsou to super přesné hodinky. :-)
georgez Odesláno 22. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2010 stvmax napsal: Gratuluji já je mám taky a jsou to super přesné hodinky. :-) Dekujeme. Hodinky jsou to moc pekny, veliky mohutny pouzdro...presnost nemerim a nezabyvam se ji, ale dobre vedet, ze tyhle jsou na tom dobre.
Tomáš Svoboda Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Nádherné hodinky, moc Ti gratuluju Jsou to moje vysněné hodinky, akorat s černým ciferníkem a červenými ručičkami... Zrovna včera jsem si je prohližel v obchodě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se