Karlos Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 (upraveno) http://www.ocean7watchco.com/cs1/index.php...p;product_id=10 EDIT: splňují vše, co jsi požadoval, včetně ceny: 42mm velké, safír, kovový tah, 1000m + He ventil, cena těsně pod 800,- USD včetně tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 (upraveno) Já mám asi už 6 let Seiko SLD 005, jsou to quartzky, mají automatiký senzor hloubky, měří čas pod vodou, aktuální hloubku (zvládají to na desetiny metru od 1.6- 50m), průměrnou hloubku, mají pamět na 2 poslední ponory, centrální čas a alarm, který upozorňuje u rychlého vynořování, na suchu lze použít jako budík, otočná luneta. Jsou na kovu, ale v krabičce je ještě kauču. Kdysi stály 50k, teď jsem je viděl kolem 800 eur tady: http://www.taucheruhren.de/English/Article...sp?ArtNo=SLD005 . Jsou masivní, ale já na ně nedám dopustit... Upraveno 23. února 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Me ucarovaly tyto Stowy Seatime. Sice nesplnuji par polozek z tveho vyberu ale je to proste nadhera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 (upraveno) Dantechno napsal: Ja jsem nas podvyziveny tady jenom branil Abbote Vždyť já vim ... Ty ocean 7 vypadaj zajímavě , taky si o nich zjistim víc ... díky díky to volfda: věřim, že to bude perfektní instrument pro potapěče, ale můj problém je v tom, že já se topim maximálně ve spoustě tabulek a papírů u stolu v kanceláři, takže tyhle funkce bych asi nedokázal úplně ocenit ... přesto díky za tip, vůbec sem netušil, že seiko dělá takovýhle high end divery , tak sem zase chytřejší ... Ty stowy by se určitě tušim našli někde v mým excelovským wish listu na ploše ... Upraveno 23. února 2010 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 (upraveno) abbot napsal: Ty ocean 7 vypadaj zajímavě , taky si o nich zjistim víc ... díky díky Před časem tady jedny proběhly fórem. Ale už nevím kdo je měl a kdo je má teď. Ale vypadaly moc dobře, opravdu jako potápěčské hodinky. Nebudou ti dělat bouli na klotovým rukávu? EDIT: tady je to vlákno i s fotkama: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16544 A jedna vypůjčená fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 (upraveno) Karlos napsal: Před časem tady jedny proběhly fórem. Ale už nevím kdo je měl a kdo je má teď. Ale vypadaly moc dobře, opravdu jako potápěčské hodinky. Nebudou ti dělat bouli na klotovým rukávu? Díky , hele já si stejně rukávy většinou vyhrnuju, a hodinky často leží vedle monitoru ... A co si budem povídat, ja už sem psal, moje ruce jsou hodně poddimenzovaný, takže je v rukávu prostoru dost Jinak přiznám se, že mi teĎ celkem učarovaly LIMES ENDURANCE GMT, jen zjistit nějakou aktuální cenu, to co sem našel v historiích je v hodně velkým rozstřelu ... Reference U8787-LG2.1 Movement Decorated Swiss automatic movement ETA 2893-2, GMT, blued stainless steel screws, Geneva stripes and Perlage, LIMES logo Watch case Diver?s case made by Ickler, stainless steel, water resistant to 1000 meters, 41,8mm x 12,6mm, brushed, sapphire crystal, unidirectional rotating bezel with 3rd time zone (GMT 3) or 60min scale (GMT 4), screw down crown, solid screw down case back Dial Black dial with large luminous indexes and red 24h scale Hands White luminous hands, red time zone hand Band Black rubberized leather strap or stainless steel bracelet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2010 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Ty Oceany te nezklamou. Skoncili u meho pribuzneho. Dodnes kdyz je vidim tak se mi styska. Pouzdro je cele i s lunetou kartacove, nic se neblejska a nic se neposkrabe. Aj tu datumku jsem stravil bez vyhrad. Pokud tah, vem tohle, ja se na nej uz nedostal. zdroj http://www.watchobsession.co.uk/shop/enzo-...elet-p-421.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Ja myslim, ze archimede sporttaucher by mohla byt spravna volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 24. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Ten tah vypadá super luxusně, ale tak nějak mi ty ocean7 přijdou možná až moc nekompromisní , nvm jak bych to řekl, ale seamastery jsou univerzální diversky, který vypadaj dobře na komkoliv, ale ty ocean 7 už vyžadujou určitej druh osobnosti .... Archimede se mi líbí a vim o nich, díky nim jsem se dostal k těm Limes, který mě neskutečně rajcujou, ale už jsou hodně přes limit a málo k dostání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Já bych našetřil a koupil Limes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 (upraveno) Sice velikost na hrane.... DIEVAS VORTEX Maker: Dievas Movement: Swiss Made ETA2824-2 automatic movementDial: Black dial. Arabic numbers. Luminance: SuperLuminova. Case: Micro-blasted aerospace grade titanium. Automatic helium valve release. Case Back: Dievas signed polished screwdown titanium. Bezel: Micro-blased titanium. Crown: 5mm screwdown crownLug: 22mm. Crystal: Domed scratch resistant sapphire crystal with anti-reflective coatingStrap: Thick waterproof calf leather strap with Dievas signed buckle Water resistance: 500m Dimensions: 44mm in diameter, 54mm lug to lug, 14mm thick Power Reserve: ~42 hours Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. února 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Co takto TH Aquaracer Aquagraph? Su sice drahsie,vacsie ale velmi zaujimavo riesena aretacia lunety,chronograf,dotiahnutie korunky+helium valve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 Drazsi jsou 2,5x coz je dost. Jinak jsou to vyborne hodinky, tady na foru je ma cody jestli se nepletu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 stando napsal: Co takto TH Aquaracer Aquagraph? Su sice drahsie,vacsie ale velmi zaujimavo riesena aretacia lunety,chronograf,dotiahnutie korunky+helium valve Taky caliber 60. Skvely DD chrono modul. Zatim jsem nepotkal konkurenta, v TH je snad delali na miru pro me:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 (upraveno) abbot napsal: Jinak přiznám se, že mi teĎ celkem učarovaly LIMES ENDURANCE GMT, jen zjistit nějakou aktuální cenu Limesy jsou na to jak mají divné jméno poměrně drahé. Když se díváš po německých značkách, nezapomeň na Arctos, který vyrábí hodinky pro Bundeswehr a proto budou zárukou kvality. Co je dobré pro německého vojáka, musí být dobré pro nás . Doporučuji Ti Arctos Elite Diver, cenově lehce přes limit 880$, myslím si, že bys je v případě zájmu našel levněji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj http://www.rufuslin.com/product.php?productid=79 Edit doplnění zdroje obrázku Upraveno 26. února 2010 uživatelem Matterhorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se