sect Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Do vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry394515 jsem dal dotaz na tyto hodinky. Koukněte na to a zkuste doporučit, nebo poradit něco jiného. Dík. (nevěděl jsem do které diskuze to přidat, ale když se jedná o all black......) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Do vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry394515 jsem dal dotaz na tyto hodinky. Koukněte na to a zkuste doporučit, nebo poradit něco jiného. Dík. (nevěděl jsem do které diskuze to přidat, ale když se jedná o all black......) Mě se tam teda nelíbí ta bílá datumka a vůbec se mi moc nelíbí. Když už black a quartz, tak bych asi šáhnul po chronografu, např. Zodiac, ale zase pro někoho by to mohl bejt malej průměr. Nad nima teda uvažuju hodně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 (upraveno) Mě se tam teda nelíbí ta bílá datumka a vůbec se mi moc nelíbí. Když už black a quartz, tak bych asi šáhnul po chronografu, např. Zodiac, ale zase pro někoho by to mohl bejt malej průměr. Nad nima teda uvažuju hodně. Vypadají dobře, škoda že mají bílé indexy a nejsou trochu větší. Upraveno 23. února 2010 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Fakt žádné další rady, ani nápady ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 mas tu vlakno all black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 mas tu vlakno all black Jo to vím a mám to napsáno hned na začátku......ale i tak dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 radu nemám, jen osobní názor: jelikož mě (dostupný) all black láká otevíral jsem tohle vlákno s nadějí - ale jsou teda hodně divný, navíc ta hladká korunka, náramek je guma?! (band material: rubber), quartzky, ... za mě teda určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 radu nemám, jen osobní názor: jelikož mě (dostupný) all black láká otevíral jsem tohle vlákno s nadějí - ale jsou teda hodně divný, navíc ta hladká korunka, náramek je guma?! (band material: rubber), quartzky, ... za mě teda určitě ne Reaguješ tady na tyto: http://www.amazon.com/Invicta-Exclusive-Sp...mp;sr=1-2-spell ? quartzky sedí ale náramek guma není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 ano - vypadá nejspíš ocelovej, ale v popisu je band material:rubber (proto jsem to tam napsal), tak buď je chyba v popisu nebo je to divnej gumovej náramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Aha, máš pravdu, to mně vůbec nenapadlo, takže jsem si toho nějak nevšiml. A máš typ na nějaké jiné all black v rozumné ceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se