Návštěvník SukHoi Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Jak nemám? Ty wole, YPO, tak si je kup a pořádně je nafoť, ne??? Edit: Tak jak vidím, ty sis je fakt koupil :D to byl jeden z mých nákupů z nudy - po pár hodinách mě začala rozčilovat plastová luneta, tak už z nich má radost někdo jiný
Maaarty Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Zdravím, nevím, jestli se to tady už neobjevilo, nikde jsem to nenašel, tak snad neplevelím. Fortis představil tuto limitku. Navazující na Spacelander ze 72 roku minulého století. Počet kusů: 2012 Střeva: 7750, 13 1/4''', 25 k., 28.800 Vnějšek: 43 mm, dýnko ocel, 100 m / 10 bar Kaučuk Celkem se mi designově líbí, i když ty sedmdesátý léta maj taky co do sebe... Snad bych řekl, že i víc než tyto... Myslím, že do roku 2012 vydá Fortis ještě zepár věciček na který by jsme se mohli těšit... Ze strany designu OK, ale nemohli tam dát něco jiného než 7750? Jak jeden kolega poznamenal je 7750 v novým designu "je jako staré víno v novým šlauchu" Jen nemůžu nikde najít cenu.... Co na ně říkáte vy? Co jsem zaslechl, tak by se cena měla pohybovat kolem 82 tisíc.. Každopádně se je chystám omrknout v Baselu na výstavě
pokr Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 VW by měl radši navrhovat auta a ne hodinky, připadá mi to že se inspirovali hlavně pneumatikou, takže bych je vozil maximálně vzadu v kufru jako rezervu:-) Pokud bych je dostal k novýmu autu gratis, tak dobrý... Nepůsobí moc harmonicky a kompaktně oproti jiným Fortiskám. Za mě taky nee.Za ty prachy bych radši B42-Flieger v chronu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se