diox Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Odesláno 26. února 2010 Hledám typ který má osvětlený číselmík anebo displey. Uvažoval jsem o Béčkácg airwolf a potom jsem našel tyto Omegy Speedmaster X 33. Jaký je váš názor? Díky http://cgi.ebay.it/OMEGA-Speedmaster-PROFE...=item2559061fd2
Jarett Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Mezi Airwolfy a X33 je dost zásadní rozdíl úplně ve všem .... B ... automaty, potápěčské hodinky z oceli (starší model z titanu) vodotěsné do 3000m X33 ... Quartz, hodinky pro NASA z titanu, vodotěsné do 30m ... něco si přečti zde a tady Airwolfy jsem měl a jsou to moooc povedený hodinky, ale na mě byly už příliš velké a hlavně vysoké. ... s nákupem se mrkni třeba zde nebo tady za mě doporučuji X33 - hodinky s příběhem a duší kosmonauta
Skalamander Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 pokud máš zálibu v předražených quartzkách škaredých jak noc, tak jednoznačně X33
afrikab Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 X33 mohu take doporucit (i kdyz do kosmu vic letaji G-Shocky), sam jsem je mel v ruce a pokud ti nevadi jejich nizka vaha, urcite je to super volba. I kdyz tak okazale jako B. nevypadaji.
farářskej Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Mezi Airwolfy a X33 je dost zásadní rozdíl úplně ve všem .... B ... automaty, potápěčské hodinky z oceli (starší model z titanu) vodotěsné do 3000m X33 ... Quartz, hodinky pro NASA z titanu, vodotěsné do 30m ... něco si přečti zde a tady Airwolfy jsem měl a jsou to moooc povedený hodinky, ale na mě byly už příliš velké a hlavně vysoké. ... s nákupem se mrkni třeba zde nebo tady za mě doporučuji X33 - hodinky s příběhem a duší kosmonauta Dovolím si pana kolegu opravit - Airwolf samozřejmě nejsou auitomaty a nejsou to potápěčský hodinky do tří kiláků. Nicméně jsem četl nějakej materiál na TimeZone, kde psal o používání tohohle druhu profi-tool-hodinek opravdovej (i když amatérskej) pilot. A tomu z porovnání celkově vyšly líp X-33, ačkoli i on připustil vyšší "wow" faktor a líbivost airwolfu. X-33 je dodneška pro spoustu lidí - včetně mě - zářným příkladem jedinejch (nebo přinejmenším jedněch ze tří možnejch modelů) kvartzek, který by si v životě pořídili.
Honza K. Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 No, proti gustu, jak se říká... Mně ty X33 připomínají skoro nějaká Casia. Kdyby byly do tisícovky, s tímhle vzhledem (o titanu atd. nemluvím), tak proč třeba ne. Ale nic proti příběhu atd., jen že se mi nelíbí, ale jiným se zase líbit můžou.
baza Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Dovolím si pana kolegu opravit - Airwolf samozřejmě nejsou auitomaty a nejsou to potápěčský hodinky do tří kiláků. Nicméně jsem četl nějakej materiál na TimeZone, kde psal o používání tohohle druhu profi-tool-hodinek opravdovej (i když amatérskej) pilot. A tomu z porovnání celkově vyšly líp X-33, ačkoli i on připustil vyšší "wow" faktor a líbivost airwolfu. X-33 je dodneška pro spoustu lidí - včetně mě - zářným příkladem jedinejch (nebo přinejmenším jedněch ze tří možnejch modelů) kvartzek, který by si v životě pořídili. Myslím že Jarett měl na mysli seawolfy.
farářskej Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Myslím že Jarett měl na mysli seawolfy. Taky bych řekl
Jarett Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Odesláno 27. února 2010 Dovolím si pana kolegu opravit - Airwolf samozřejmě nejsou auitomaty a nejsou to potápěčský hodinky do tří kiláků. Nicméně jsem četl nějakej materiál na TimeZone, kde psal o používání tohohle druhu profi-tool-hodinek opravdovej (i když amatérskej) pilot. A tomu z porovnání celkově vyšly líp X-33, ačkoli i on připustil vyšší "wow" faktor a líbivost airwolfu. X-33 je dodneška pro spoustu lidí - včetně mě - zářným příkladem jedinejch (nebo přinejmenším jedněch ze tří možnejch modelů) kvartzek, který by si v životě pořídili. no jo ! spletl jsem si je s SeaWolfy ... nějak už mi ty B splývají
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se