PhoeniX Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 To vypadá celkem fajn. Až je budeš nosit, zkus si je na ruce posunout více na zápěstní kůstky.
ladičpian Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2010 To vypadá celkem fajn. Až je budeš nosit, zkus si je na ruce posunout více na zápěstní kůstky.
Messiah Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Ale jo celkem jiskra přeskočila, na to že jsou ve zlatě a společensky :-). Gratulace!
mischa Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 .... aby sis při pohybech zápěstí v tý Chopinově etudě těma hranama pouzdra ty kůstky příliš neotlačil, doporučuji raději sundat, i když na ruce vypadají pěkně. Kolik majé průměr? Zdají se mi dost velké.
ladičpian Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Velikost sklíčka je 27 x 30 a velikost pouzdra bez pacek a korunky je 33 x 37mm. Při hraní si je nesundavám, jsou lehoučké a nejsou skoro ani cítit na ruce. Jo a jejich tloušťka je 6,5mm. :-)
Helex Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Aaa pánové klavíristi Edoxů jsem tu moc neviděl a tyhle mají šmrnc, akorát by se mi víc líbil hladkej černej řemen, tohle je na mě se zlatou už moc A po cvičení asi budou pěkně natažený
ladičpian Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Aaa pánové klavíristi Edoxů jsem tu moc neviděl a tyhle mají šmrnc, akorát by se mi víc líbil hladkej černej řemen, tohle je na mě se zlatou už moc A po cvičení asi budou pěkně natažený Nátah je manuální, né automat.
Helex Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Nátah je manuální, né automat. No jo, sem trouba...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se