Přejít na obsah

Ktere koupit? Planet Ocean nebo Chronometr 300M ?

Michall

Doporučené příspěvky

Čau Ondro, na konci vlákna s fotkama v galerii jsem psal takové shrnutí pocitů. Váhal jsem s velikostí, jenže 42mm asi díky výšce dýnka prostě vypadají menší, než tvoje 41mm bondovky a to mi přijde akorát velikost. Pokud někde koukáš na obě velikosti současně, je to ještě víc bijící do očí. Když do trojice přibereš modré, nechápeš to. Proporce dělají strašně moc. Jak jsi viděl na tahu bondovek, ruku máme zhruba podobnou a přesto jsem se rozhodl asi po třetím zkoušení několik dnů po sobě pro 45mm. Jsou to větší hodinky, pod košili je necpu i když to asi jde. Typické oblekovky to nejsou a nebudou tolik univerzální jako staré. Už v obchodě, kde jsem se bavil o jiných hodinkách jsem získal pocit, že na ruce ani nejsou. Myslím, že se budou nosit dobře, jsem na těžší hodinky zvyklej. Mám rád ten pocit kousku železa na ruce.

Jedna rychlá ilustrační telefonem právě pořízená.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra

Romane, vypdaji fakt paradne :) Ani jsem ti nestihl rict, ze i na zapesti cca 18 cm sednou takhle velke hodinky v pohode. Skoro cele leto jsem nosil Citizeny Promaster, ktere mely 46 mm, a bylo to uplne v klidu. Jen nekdy jsem mel pocit mensiho pohodli, preci jen takovehle hodinky jsou mnohem robustnejsi nez SMP. Kazdopadne PO ti sednou skvele, uzivej si je :)

Odkaz ke komentáři

Čau Ondro, na konci vlákna s fotkama v galerii jsem psal takové shrnutí pocitů. Váhal jsem s velikostí, jenže 42mm asi díky výšce dýnka prostě vypadají menší, než tvoje 41mm bondovky a to mi přijde akorát velikost. Pokud někde koukáš na obě velikosti současně, je to ještě víc bijící do očí. Když do trojice přibereš modré, nechápeš to. Proporce dělají strašně moc. Jak jsi viděl na tahu bondovek, ruku máme zhruba podobnou a přesto jsem se rozhodl asi po třetím zkoušení několik dnů po sobě pro 45mm. Jsou to větší hodinky, pod košili je necpu i když to asi jde. Typické oblekovky to nejsou a nebudou tolik univerzální jako staré. Už v obchodě, kde jsem se bavil o jiných hodinkách jsem získal pocit, že na ruce ani nejsou. Myslím, že se budou nosit dobře, jsem na těžší hodinky zvyklej. Mám rád ten pocit kousku železa na ruce.

Jedna rychlá ilustrační telefonem právě pořízená.

good choice ... je pravda, že velikost PO se tady na fóru řešila mnohokráte a právě při srovnání verze PO42 x PO45 a SMP41 je krásně vidět proporční rozdíl ... rozměr tedy zjevně není vše :) i když ... jak u čeho :D říkala moje žena

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...