dagou Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Z filmu Event Horizon... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Omega Speedmaster Professional. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Z filmu Event Horizon... v Event Horizon jsou omegy, ne? i na tehle spatne fotce mi to pripada jako Speedmastery. edit: mel jsem to otevrene, ale nez jsem odepsal... no co, tak jsem druhej... Upraveno 11. března 2010 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stvmax Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 To bude Omega :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Super, díky. Je potřeba se nad tím zamyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 (upraveno) Super, díky. Je potřeba se nad tím zamyslet Nie to nie je. Len treba citat forum: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry351148 Uz to tu prebehlo viackrat. Upraveno 11. března 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Event horizon je hustej...málem jsem se v noci po něm podělal strachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Z filmu Event Horizon... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak jsem se podival na tento film, kdyz byl tady uz nekolikrat zminen a teda po zacatku jsem cekal fajnovy sci fi, ale celkem brzo jsem pochopil, ze se budu muset podivat na film Vetrelec, abych se po tomhle masakru trochu zklidnil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) tak jsem se podival na tento film, kdyz byl tady uz nekolikrat zminen a teda po zacatku jsem cekal fajnovy sci fi, ale celkem brzo jsem pochopil, ze se budu muset podivat na film Vetrelec, abych se po tomhle masakru trochu zklidnil.. nic Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Skalamander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se