Jakubisko Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Dopoledne jsem venku potkal souseda, a ten vědouc moji záliby v hodinkách se mi pochlubil, že našel po otci v šupliku Tissotky. Říkal jsem si, to bude nějaký šrot, ale přesto jsem souhlasil, ať mi je ukáže. Donesl tohle. Překvapivě jsou v moc dobrém stavu a mají úžasnou patinu na ciferníku. Jen na nich měl primacký tah, tak jsem mu tam cvicně hodil bažanta. Hned jsem si vzpomněl na Foundryho a jeho story s Diplomaty. No já tyhle sice nedostal, ale i tak jsem mu je vydrhnul a nafotil A budou mu delat radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Moc pěkné V super stavu, skoro bych řekl, že spíš ležely v šupleti, než že se nosily.
PetrM. Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 jo těm bylo v šuplíku velice dobře :-), jen mi tyhle fotky připomněly dobu před cca 30 lety :-), díky
JanC Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 jen tak sem kliknu a hle, takové pěkné hodinky, ten číselník opravdu navozuje pocit, že ty hodinky už mají za sebou kus života. Jak byly velké, Kubo, odhadem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se