Honza.manta Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Našel jsem tohle doma v šuplíku a vůbec nevím, kdo to vyráběl. Nikde žádnej nápis. Nemáte někdo povědomí, co je to za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Hmmm... já bych to viděl na nějaké raritní z První světové války. Používalo je nějaké německé letecké eso, alespoň to tvrdí dobře informovaný místní opilecký zdroj. Na Aukro vyvolávačka 13990. (Samo kecám ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 To nebude těžké dohledat, ciferník a ručky z marcipánu moc manufaktur nedělalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 To nebude těžké dohledat, ciferník a ručky z marcipánu moc manufaktur nedělalo Kluci díky za odbornou pomoc a radu, pak že dobráci už vymřeli! Ale zase tak daleko od pravdy to není, pokud se pamatuju, tak jsem ja na devítiletce vyměnil za svačinu s někým ve třídě a pak je chvíli hrdě nosil. No a kdyby se na číselník vyfikla nějaká ta orlice, tak by to na aukru asi pár kaček vyneslo. Každopádně chodí, což mi připadá jako malý zázrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se