volfda Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Tak jsem se nechal v posledním čísle WM inspirovat a stáhnul jsem si aplikaci IWC pro iPhone. Dnes jsem se chvilku při čekání nudil, tak jsem si jí pustil. Nejen že jsem si po milionté prohlédnul celou modeovou řadu, ale zkusil jsem i funkci try on. To funguje tak, že si vyberete hodinky, spustí se fotoaparát a hodinky jsou na display, vy si vyfotíte ruku tak, aby hodinky byly jako na ní... Ptákovina, ale pro chronomagora nejlepší hra Mě baví třást s iPhonem a natahovat tím Portuguese 7days na plný nátah a pozorovat rotor, jak se točí Máte-li iPhone, stáhněte si hračku, je FREE...
micho Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Je to uzasne. Cakal som na to dlhsie. Ostatne znacky uz aplikacie mali a IWC nie. Ale oplatilo sa cakat :-)
Dantechno Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Panove, je ne co podobneho i na windows mobile (HTC Touch Pro2) ? Nedari se mi to vyhledat.....
XXXfazerXXX Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Panove, je ne co podobneho i na windows mobile (HTC Touch Pro2) ? Nedari se mi to vyhledat..... urcite...u nas ted frci nova verze,kdy se to vsechno promita zevnitr na brejle a vovlada se to jazykem....podle fotek ze srazu a tveho uchylackyho vyrazu to bude pro tebe jak delany
Dantechno Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 urcite...u nas ted frci nova verze,kdy se to vsechno promita zevnitr na brejle a vovlada se to jazykem....podle fotek ze srazu a tveho uchylackyho vyrazu to bude pro tebe jak delany Diky, cekal jsem ze se ozve nejaky IT odbornik. Stavim se pro instalacku s flashdiskem a brejlema. Koukam ze uz mas novyho Ščota.
Frantik Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Mimochodem pro iPhone jsem dnes stahnul i aplikace Breitling, Bell@Ross, JLC, DeWitt, Rado, Lange a Sohne a Glycine. Nektere jsou lepsi, nektere horsi, ale meli by patrit k vybave kazdeho chronomagora
foxik28 Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Tak jsem se nechal v posledním čísle WM inspirovat a stáhnul jsem si aplikaci IWC pro iPhone. Dnes jsem se chvilku při čekání nudil, tak jsem si jí pustil. Nejen že jsem si po milionté prohlédnul celou modeovou řadu, ale zkusil jsem i funkci try on. To funguje tak, že si vyberete hodinky, spustí se fotoaparát a hodinky jsou na display, vy si vyfotíte ruku tak, aby hodinky byly jako na ní... Ptákovina, ale pro chronomagora nejlepší hra Mě baví třást s iPhonem a natahovat tím Portuguese 7days na plný nátah a pozorovat rotor, jak se točí Máte-li iPhone, stáhněte si hračku, je FREE... je výborná, cždycky když mám depku tak si pořídím fotku s aquatimer a je zase veselo:)jak vypadají takové fotky jsem dal do nových přírustků
volfda Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Kde je ta rotace rotoru? Najdi si v kolekci Portuguese 7 dys, objeví se ti jejich obrázek a vlevo nahoře bude na kliknutí ,,A", klikni na něj a jsi tam
volfda Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Mimochodem pro iPhone jsem dnes stahnul i aplikace Breitling, Bell@Ross, JLC, DeWitt, Rado, Lange a Sohne a Glycine. Nektere jsou lepsi, nektere horsi, ale meli by patrit k vybave kazdeho chronomagora Tak jsem si ještě postahoval další, u mě vede IWC a JLC
PetrM. Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 OT - obávám se, že pro WM nebude nic, ale rád bych se mýlil .....
Ejabejaroz Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Najdi si v kolekci Portuguese 7 dys, objeví se ti jejich obrázek a vlevo nahoře bude na kliknutí ,,A", klikni na něj a jsi tam Bomba
Frantik Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 V aplikaci od JLC si muzete sami zkusit dat dohromady par dilu strojku, brouseni, vkladani diamantu, apod. Na par minut super zabava
Kazaam Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 výborná aplikace :D...a moc hezká kvalita tech filmečků
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se