Radek.H.4 Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 (upraveno) Dobrý den pánové co se týká mužů, je práce jednoduchá. Ale ženy... Sami nevědí co chtějí a podle sebe vybírat nemůžeme, neboť náš pohled na věc je jiný. Co chce manželka: - sportovní hodinky - zároveň elegantní, aby zaujaly svým designem - kulatý display - přehledný - gumový černý tah - bílý display Jak vidno parametry úplně jiné, než máme my muži.. Našel jsem hodinky níže, a rád bych od Vás radu, zda-li některé vynikají nad jinými nebo proč některé jistě nekoupit. Nebo taky uvítám, pokud někdo doporučíte typ, který bude vypadat obdobně, ale máte pro to nějaký konkrétní důvod. Zatím u manželky zvítězily tyto, jenže otázka, zda-li se ještě vyrábějí, toto budu vědět v pondělí... Victorinox Active Summit XLT 24002 Před nimi zvítězili Elysee Maja 12325, jenže ty už se nevyrábějí... Dále: St Moritz M1 White dial, black rubber Swiss Military Hanowa TW Steel Chronograph Tech 45 mm white dail Victorinox Actiove Summit XLT 241349 Děkuji za případné příspěvky RAt Upraveno 19. března 2010 uživatelem Radek.H.4
Hape Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Mně osobně se nejvíce zamlouvají ty Elysee, přijdou mi nejzajimavější, nejelegantnější a tak,nějak nejvíc působí jako šperk.
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Pokud sportovní hodinky,tak jedině G-čka. Digi,ana-digi i jen analogové. Dělají všechny a jsou fakt bomba. Po víkendu,až uvidím kolegyňku,vyfotím její zápěstí s novými Baby-G.......pro inspiračku EDIT - kukn na ebay
Hellé Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 ja mam taketo http://ucables.com/img/ipics/CASIO-WOMENS-...-G-G-R55601.jpg pekne...
Radek.H.4 Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 No to je nápad - tak prosím rovnou o foto ve stylu dámy v příspěvku "oranžové hodinky pro manželku". Ať se to pěkně rozjede... Díky moc všem RAt Pokud sportovní hodinky,tak jedině G-čka. Digi,ana-digi i jen analogové. Dělají všechny a jsou fakt bomba. Po víkendu,až uvidím kolegyňku,vyfotím její zápěstí s novými Baby-G.......pro inspiračku EDIT - kukn na ebay jo jenže ty elysee jsou vyprodané a už nebudou. Jsou už jen bílé a to není ono... Mně osobně se nejvíce zamlouvají ty Elysee, přijdou mi nejzajimavější, nejelegantnější a tak,nějak nejvíc působí jako šperk.
Radek.H.4 Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Takže jak to dopadlo. Parametry byly manželkou jasně dané, žel: - Elysee se nedělají a první Victorinox je také nahrazen tím druhým modelem - a tak manželka šla jednou městem (naštěstí často nechodí..) a stavila se v krámu s hodinkama - a bylo vybráno Musím uznat, že se jí výběr povedl - co se týká jejích parametrů (mě se také moc líbí) - sportovní - zároveň elegantní - a aby z nich měla radost Vše splněno. Poučení o jasné představě o čemkoliv u žen je v tomto případě jasným pravidlem... Jacques Lemans F1 Alarm Chrono F5007M
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se