Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Moderátor je skutečně na svém místě i jeho jméno je příhodné, paralela s Viktorem z Pulp Fiction je přímo nabízející se. :cool:

Podobnost ciste nahodna... violent.gif.

Jinak ty hodinky asi budou dost stare. Nasel jsem jednu aukci na ebay, kde je prodavaji. Jsou teda v o dost lepsim stavu (bez urazky ;) ) ale zatim na ne nikdo neprihodil.

Odesláno

Díky za typ. ;)

Já je nechci prodat, dokonce je chci zkusit nechat spravit. :)

Jo a dostal jsem vynadáno od dětí, že přece každý ví, že Viktor hrál v Nikitě a v Pulpu to byl Volf. Asi stárnu. :(

Jinak naprosto fantastický web.

Odpoledne podám zprávu o cenách Longines ve Vídni. :P

Odesláno

No ja to nemyslel jako navod kde prodat ;) Spis jen jako inspiraci, jak muzou vypadat po restauraci. Celkem pekne. Ale odhaduju, ze dost male na muj vkus :D Asi bych jinak doporucil, kdyz (jestli) se budou restaurovat, nanest nejaky neradioaktivni svitici material na rucicky a cifernik :D Momentlane tam asi bude radium, coz asi neni prilis OK. Teda ty davky zareni jsou sice male, ale prece jen... shivering.gif

Odesláno

Velikost je jistá. Jsou to podle webu, který jsi mi poslal ženské vojenské hodinky. No a dám je spravit pro moji přítelkyni. ;)

A radium říkáš. No když bude hodná. :P

A to ona je. :)

Odesláno

Potřebuji pomoc a informaci. :rolleyes:

U těch Trabantů je něco prasklé a hodinář říká, že neumí. :P

Má někdo povědomost o opraváři hodinek z druhé světové války ? :)

Odesláno

Jeden celkem sikovny opravar starych hodinek sidli v Ostrave "hodinarsti U Alese" tel. 0596111081. Nechaval jsem si tam spravovat nejake cibule a naramkove hodinky. Ale nevim, jestli dela kompletni renovace? Zkus se zeptat.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...