Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

velice ráda bych požádala o radu, popř. informaci, pomoc. Moje teta mi věnovala hodinky kapesní ANTIMAGNETIQUE MONITOR. Jdou pouze sklíčko je rozbité. Když je ?otevřu? je v nich vepsáno GRAND PRIX LIEGE 1905, medaile D´OR PARIS 1900, MEMBRE du JURY MILAN 1906,

HORS CONCOURS, LONDRES 1908 a čtyři symboly.

Snad jsem tímto neodborným popisem popsala vše, budu velice ráda, za každičkou informaci ohledně daru.

Vše přeji prima den

J.

Odesláno

Ty nápisy Grand Prix atd. jsou podle mě jen ocenění v určitých soutěžích (přehlídkách), kde se tento typ hodinek prezentoval.

S této doby to bývá běžné estetické zdobení krycího pláště strojku a hlavně reklama.... Možná by pomohla fotka ;)

Snad někdo napoví víc.

• po měsíci...
Odesláno

Též bych loboval za fotku. Ono v tom popisu není ani značka a jestli není na ciferníku tak by pár detajlnějších fotek z obou stran určitě pomohlo :)

Odesláno

Asi budu poněkud (dost) netaktní, ale nechápu jak si někdo může myslet, že 100 let stará věc se dá jakkoliv identifikovat podle stručného obecného popisu?

Odesláno

GRAND PRIX LIEGE 1905, medaile D´OR PARIS 1900, MEMBRE du JURY MILAN 1906 - to jsou ceny.

HORS CONCOURS, LONDRES 1908 - to je titul, který výrobce mohl používat jako držitel 3 zlatých medailí.(Zdroj: Google) Nic neukazuje na výrobce. Snad ten Monitor...ale fotka by řekla víc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...