Jiří Grunt Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Zde zajímavý odkaz na článek k historii fashion značky Shanghai Tang, která dělá věci pro některé hodinářské firmy jako např.: Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, IWC, Panerai či Montblanc http://www.cinsky.cz/index.php?page=clanek...499&lang=cs
Návštěvník SukHoi Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 (upraveno) Zde zajímavý odkaz na článek k historii fashion značky Shanghai Tang, která dělá věci pro některé hodinářské firmy jako např.: Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, IWC, Panerai či Montblanc http://www.cinsky.cz/index.php?page=clanek...499〈=cs tak to dá celkem rozum jestli je to pod pérama richemontu - každopádně na originálních hadrech panerai nalepenej pan tang nikde není = jak to teda poznat, že to je chanell ze země slunce ? - právě jsem narazil na jedno vlákno - kvůli kterému vzniklo tohle vlákno a s klidným svědomím ti můžu sdělit, že tento prodejce občas prodává čepice s echt originální nášivkou panerai /vyzkoušeno/ a s panem tangem to nemá nic společného Upraveno 27. března 2010 uživatelem SukHoi
Jiří Grunt Odesláno 27. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2010 tak to dá celkem rozum jestli je to pod pérama richemontu - každopádně na originálních hadrech panerai nalepenej pan tang nikde není = jak to teda poznat, že to je chanell ze země slunce ? Tak oni ty věci od hodinářských firem nejsou zrovna levná záležitost, když jsem byl v Omeze ve švýcarsku nabýzeli nám tam věci přímo z jejich butiku a docela se mi protáčely panenky při těch cenách a tady se to do rukou dostanou spíš jen maličkosti v podobě čepic nebo klíčenek při loupi hodinek. Je to tím že prodejci si za ty propagační materiály musí zaplatit a je to drahé proto se tu neoběvují věci jako např. zimní bunda od Cartieru která je podle mě dost luxusní. Já měl taky triko od Panerai a nebylo od značky Tang a mikinu od Breitlingu mám od firmy Switcher a dostal jsem jí v Breitlingu.
Návštěvník SukHoi Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 ano, to co dostaneš nebo vyžebráš při nákupu hodinek je nejspíš originál /made in china/ vše ostatní co se prodává na aukru nebo ebay je z 95 % plagiát - taky z číny
Helex Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Milý Jiří, podtrženo sečteno, asi jste nabízel tu správnou kšiltovku, akorát to při devíti příspěvcích po zkušenostech vzbudilo nedůvěru.. Jinak v sekci vyměním a ostatní to určitě vadit nebude. p.s. nemohl jsem to vydržet, nabÝzeli je hozný
Jiří Grunt Odesláno 27. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Milý Jiří, podtrženo sečteno, asi jste nabízel tu správnou kšiltovku, akorát to při devíti příspěvcích po zkušenostech vzbudilo nedůvěru.. Jinak v sekci vyměním a ostatní to určitě vadit nebude. p.s. nemohl jsem to vydržet, nabÝzeli je hozný Tento příspěvek jsem sem dal proto aby si lidé nemysleli že když se značka Shanghai Tang jmenuje tak jak se jmenuje neznamená to hned nějaký čínský šmejd, tato značka patří od roku 1998 švýcarům a věci od ní jsou podle mých zkušeností hodně kvalitní a do světa luxusních hodinek rozhodně patří. A co se týká věcí made in china tak stejné je to se značkovými botami made in tchajwan. Švýcarské hodinky můžou mít na sobě nápis made in swiss pokud jsou ze 75% součástek vyrobených ve švýcarsku, takže také mohou obsahovat věci z číny což také je. Omlouvám se za pravopis.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Švýcarské hodinky můžou mít na sobě nápis made in swiss pokud jsou ze 75% součástek vyrobených ve švýcarsku.... A na to jsi přišel kde?
Návštěvník SukHoi Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Tento příspěvek jsem sem dal proto aby si lidé nemysleli že když se značka Shanghai Tang jmenuje tak jak se jmenuje neznamená to hned nějaký čínský šmejd "?Je to předražené čínské impérium, které nemá důvěru místních lidí. Je zaměřeno na velmi úzký trh, a to na bohaté zahraniční turisty. Je to nákupní místo, kam zavítáte jednou v životě, takový nákupní Disneyland. A navíc, oděvy jsou nenositelné a excentrické.? to je opravdu výstižné
farářskej Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Zde zajímavý odkaz na článek k historii fashion značky Shanghai Tang, která dělá věci pro některé hodinářské firmy jako např.: Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, IWC, Panerai či Montblanc http://www.cinsky.cz/index.php?page=clanek...499&lang=cs Omlouvám se, je možný, že jsem to v článku fatálně přehlídl - mohli byste mi prosím někdo ukázat, kde přesně se tam píše, že Shanghai Tang "dělá věci" pro zmíněný firmy? Asi nejsem dostatečně pozornej čtenář...
ricous Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Omlouvám se, je možný, že jsem to v článku fatálně přehlídl - mohli byste mi prosím někdo ukázat, kde přesně se tam píše, že Shanghai Tang "dělá věci" pro zmíněný firmy? Asi nejsem dostatečně pozornej čtenář... "Vedení v čele s le Masnem de Chermont dosadil současný vlastník, kterým je švýcarská skupina Compagnie Financiére Richemont. Ta majoritní podíl v Shanghai Tang získala v roce 1998. Cena, za kterou hongkongský podnikatel uzavřel se Švýcary obchod, nebyla zveřejněna. Skupina Compagnie Financiére Richemont má ve svém portfoliu například značky Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, IWC, Panerai či Montblanc." Že by pro ně "dělali věci" se ale přímo nepíše - ?
StanoBare Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 (upraveno) priamo veta: Tang robi veci pre Cartier, JLC, Montblanc atd, tam nie je. Vsade je spominane len meno skupiny Richemont. Nic viac konkretne. Neviem, ci to staci na predosle tvrdenia, skor len na domnienky. Vychadzam, ale len z clanku, osobnu skusenost s tymto nemam. edit: hop, tak to sa opakujem, ricous uz to naznacil predo mnou Upraveno 27. března 2010 uživatelem StanoBare
rorda Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 No, dobrá, možná jsem se unáhlil, tahle firma možná může dělat pro další firmy v této gigaskupině reklamní předměty, ale co pan Grunt nemůže, je nabízet své zboží proti pravidlům tohoto fóra, což bezostyšně dělá ...
Jiří Grunt Odesláno 28. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2010 A na to jsi přišel kde? Ve švýcarsku ze zákona nemusí věc obsahovat 100% (ale nejméně 75%) součástek na to aby mohla být opatřena nápisem made in swiss. Tak nám to bylo vysvětlováno ve švýcarsku na školení.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Ve Švýcarsku ze zákona nemusí věc obsahovat 100% (ale nejméně 75%) součástek na to aby mohla být opatřena nápisem made in swiss. Tak nám to bylo vysvětlováno ve Švýcarsku na školení. Tak to vám vysvětlovali špatně. Něco si o tom přečti. Není to 75, ale 50 procent. Není to součastek, ale hodnoty dílů. A "made in swiss" na žádných hodinkách není, je tam buď "swiss made" nebo jenom "swiss". A ještě tam jsou nějaká další upřesňující pravidla, radši si to prostuduj, než tady budeš dávat nějaká moudra.
Jiří Grunt Odesláno 28. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Tak to vám vysvětlovali špatně. Něco si o tom přečti. Není to 75, ale 50 procent. Není to součastek, ale hodnoty dílů. A "made in swiss" na žádných hodinkách není, je tam buď "swiss made" nebo jenom "swiss". A ještě tam jsou nějaká další upřesňující pravidla, radši si to prostuduj, než tady budeš dávat nějaká moudra. Děkuji za upřesnění, je to tím že má poslechová angličtina není zatím dostačující tak jsem to pochopil trochu jinak.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Děkuji za upřesnění, je to tím že má poslechová angličtina není zatím dostačující tak jsem to pochopil trochu jinak. V pohodě. Podívej se na Wikipedii, ale ne českou, tam je to docela slušně vysvětleno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se