Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

tak konečně nějaká novinka:

neodolal jsem a pořídil si "SHTURMOVIK" od MOSCOW CLASSIC:

Balení: Nádherně provedená dřevěná etuj, s krémovou semišovou vystýlkou.

Strojek: Poljot 31681, chronograf, 100m WR, nešroubovací korunka, minerální sklo, průměr 44mm, "band size" 22mm, 500 kusová serie.

Ciferník: základní barva krémová, potisk- čísla znak, vteřinovka, 24 hodinovka- metalická modř, ručičky stopek červené matné. Luneta matně modrá s minutovými bílými indexy a maličkými červenými římskými hodinami.

Ručky hodiny a minuty metalická modř. Konce ručiček - hodinovky, minutovky a stopek - Luminova.

Zadní strana: šroubovací, plná se znakem Šturmovik a s nápisem VVS Rosii -Vojenské letecké síly Ruska - uprostřed, okolo samozřejmě nezbytné nápisy upřesňující typ skla, WR, a číslo hodinek v sérii. Vše v azbuce.

Osadil jsem je modrým "waterproof" řemenem.

Výsledek posuďte sami.

Moje hodnocení:

přesnost je vynikající - za týden necelá minuta!, jsou docela lehké, na to jak vypadají mohutně, a sedí i na mém útlém zapěstí. Myslel jsm, že bude problém se čtením hodin vzhledem k tomu co je na ciferníku, ale celkem rychle jsem si zvykl, v noci moc nevydrží svítit, ale to jsem od nich ani nechtěl, na to mám Trasery a škoda, že namají safír.

Pro porovnání AVIATOR II.

post-3557-1269801376.jpg

post-3557-1269801465.jpg

post-3557-1269801502.jpg

post-3557-1269801522.jpg

post-3557-1269801542.jpg

post-3557-1269801558.jpg

Upraveno uživatelem navi
Odesláno
pekne,nejsou moc vysoke?podle fotek mi to prijde fakt moc,a ten cifr taky vypada trosku necitelne,ale jinak opravdu zajimave

No jak jsem psal - na ten cifr si zvykneš. A výška je v poměru k průměru taky přijatelná - 14mm.Nevadí mi to. :smile_anim:

Odesláno

děsně moc mi přijdou perfektní a čitelné ručky ;) A ač nepříznivec chronografů, tak za mě jo!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...