navi Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 (upraveno) tak konečně nějaká novinka: neodolal jsem a pořídil si "SHTURMOVIK" od MOSCOW CLASSIC: Balení: Nádherně provedená dřevěná etuj, s krémovou semišovou vystýlkou. Strojek: Poljot 31681, chronograf, 100m WR, nešroubovací korunka, minerální sklo, průměr 44mm, "band size" 22mm, 500 kusová serie. Ciferník: základní barva krémová, potisk- čísla znak, vteřinovka, 24 hodinovka- metalická modř, ručičky stopek červené matné. Luneta matně modrá s minutovými bílými indexy a maličkými červenými římskými hodinami. Ručky hodiny a minuty metalická modř. Konce ručiček - hodinovky, minutovky a stopek - Luminova. Zadní strana: šroubovací, plná se znakem Šturmovik a s nápisem VVS Rosii -Vojenské letecké síly Ruska - uprostřed, okolo samozřejmě nezbytné nápisy upřesňující typ skla, WR, a číslo hodinek v sérii. Vše v azbuce. Osadil jsem je modrým "waterproof" řemenem. Výsledek posuďte sami. Moje hodnocení: přesnost je vynikající - za týden necelá minuta!, jsou docela lehké, na to jak vypadají mohutně, a sedí i na mém útlém zapěstí. Myslel jsm, že bude problém se čtením hodin vzhledem k tomu co je na ciferníku, ale celkem rychle jsem si zvykl, v noci moc nevydrží svítit, ale to jsem od nich ani nechtěl, na to mám Trasery a škoda, že namají safír. Pro porovnání AVIATOR II. Upraveno 28. března 2010 uživatelem navi
quest987 Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 (upraveno) pekne,nejsou moc vysoke?podle fotek mi to prijde fakt moc,a ten cifr taky vypada trosku necitelne,ale jinak opravdu zajimave Upraveno 28. března 2010 uživatelem quest987
navi Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2010 pekne,nejsou moc vysoke?podle fotek mi to prijde fakt moc,a ten cifr taky vypada trosku necitelne,ale jinak opravdu zajimave No jak jsem psal - na ten cifr si zvykneš. A výška je v poměru k průměru taky přijatelná - 14mm.Nevadí mi to.
quest987 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 aaaaha myslel jsem ze je to vic, jak je to pouzdro zboku jednlite pusobi vetsim dojmem,14mm mam taky na hodinkách,ale tim jak na nem jsou ruzne zlomy tak to nepusobi tak robustne.
X-Bob Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 děsně moc mi přijdou perfektní a čitelné ručky A ač nepříznivec chronografů, tak za mě jo!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se