devonrex Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Jen bych se chtěl informovat na výrobce těchto hodinek....je to prý firma ue SRN, ale nevím, zda za nimi není někdo z Číny. Zajímá mne kvalita a cenové relace. Děkuji
devonrex Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2006 tohle jsem našel na e-bay http://cgi.ebay.de/Montre-Noble-1969-Flieg...1QQcmdZViewItem
mechano Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Jen bych se chtěl informovat na výrobce těchto hodinek....je to prý firma ue SRN, ale nevím, zda za nimi není někdo z Číny. Zajímá mne kvalita a cenové relace. Děkuji U tak "vyhlášené" firmy je s podivem že tučnými písmeny v nadpisu mluví o 23 kt. zlatě a teprve někde dole se dočteš je ho tam je vrstva 5 mikronů (to je fakt strašně málo). Když si pozorně prohlédneš průběh aukce , uvidíš že se sběratelé můžou přetrhnout aby je získali. A konečně , ten jejich "tourbillon" není tourbillon. Buďto to nevědí sami , nebo doufají že to nebude vědět ten blb který to koupí.
steel Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 kdy se tady zacneme bavit konecne o nemeckych hodinkach :-)
mechano Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 kdy se tady zacneme bavit konecne o nemeckych hodinkach :-) Už ten ryze německý nápis na nich, žejo?
devonrex Odesláno 26. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2006 přesně to mne na tom zaujalo...německé hodinky s takovým názvem. Je fajn, že Vás tu mám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se