Karloss Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Koleda už je letos za námi, tak přidávám pár fotek velikonoční nadílky Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem Karloss
skalis Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Karlossi, nemas detailnejsi fotku tech renovovanych Igenu? Ta nahnedla lumi barva vypada docela pekne (vytvari dojem patiny). A indexy vypadaji tlustsi nez obvykle, je to tou barvou nebo mas zakazkovy ciselnik?
Karloss Odesláno 5. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 skalis napsal: Karlossi, nemas detailnejsi fotku tech renovovanych Igenu? Ta nahnedla lumi barva vypada docela pekne (vytvari dojem patiny). A indexy vypadaji tlustsi nez obvykle, je to tou barvou nebo mas zakazkovy ciselnik? Tak jsi mě donutil konečně stáhnout fotky z foťáku Ta nahnědlá barva byl záměr...měla to být tedy spíše zažloutlá..číselník je jinak naprosto standardní. Fotky a další info zde.
lastam Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 letos jsem dostal velke ho... v podstate totez co loni
miracolo.cz Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Alda napsal: Normální vajca už neletí, dneska frčí kindrvajca A tady mě napadá se zeptat... inspiroval se PRIM u Omegy, nebo Omega u PRIMu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se