Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podařilo se mi konečně získat Aviatory IV v černém:

Strojek Poljot 31681, průměr 42mm, safírové sklo, WR 100m, limitka 200 ks.

Ilustrační foto s bratříčkem v nerezu s kovovým tahem.

post-3557-1270572648.jpg

post-3557-1270572805.jpg

post-3557-1270572910.jpg

Odesláno

Áááááááááááááá!!!! Já je tuhle poptával v tophodinky.cz ale přivezli jen takovej jinej typ s leteckejma ručičkama. Tohle je maso, prodej mi je PROSÍÍÍÍM!!!!!

Odesláno

OK, už jsem klidný a moc gratuluju k nádherným dvojčátkům. U těchhle hodinek (v nerezu) nejvíc lituju, že jsem je prodal. Vím, kdo je má, ale ta kreatůra mně je nechce prodat zpátky.

Odesláno
  Milis napsal:
Áááááááááááááá!!!! Já je tuhle poptával v tophodinky.cz ale přivezli jen takovej jinej typ s leteckejma ručičkama. Tohle je maso, prodej mi je PROSÍÍÍÍM!!!!!

Člověče, víš jak dlouho jsem je sháněl? NEDÁM!!!!!

A ještě jednu ránu :giljotiini: koupil jsem je u tophodinky.cz v jejich kamenném obchodě Na poříčí - minulý pátek :guitar:

Dobrý ne?

Odesláno
  navi napsal:
Člověče, víš jak dlouho jsem je sháněl? NEDÁM!!!!!

A ještě jednu ránu :giljotiini: koupil jsem je u tophodinky.cz v jejich kamenném obchodě Na poříčí - minulý pátek :guitar:

Dobrý ne?

Týjo, tak to mě teda pěkně sere protože si s nima už 14 dnů dopisuju, jestli je maj, čili nic. Njn, achjo. Jsou perfektní.

Odesláno

ty nerez se mi líbí víc,ale i tak gratulace.Taky jsem se po nich díval,ale v této velikosti jsem je nikde nesehnal za přijatelnou cenu :gun_bandana:

Odesláno
  Milis napsal:
Týjo, tak to mě teda pěkně sere protože si s nima už 14 dnů dopisuju, jestli je maj, čili nic. Njn, achjo. Jsou perfektní.

No oni to zboží v krámu maj strčený jako v komisi. Ale stejně by mohli mít přehled. To jo. No on tem mladej, co tam vede agendu - vím to, protože sem u nich v "sídle" firmy byl, není moc extra pohotovej, i když se snaží. Ale jak je vidět - snaha je na h......

Já s nima mám jen nejlepší zkušenosti.

Návštěvník milosklikar
Odesláno
  Milis napsal:
5500!!! To je výsměch, polejvá mě pot! Kde jsem byl???

no buď na squashi nebo v nemocnici...

Odesláno
  navi napsal:
Podařilo se mi konečně získat Aviatory IV v černém:

Strojek Poljot 31681, průměr 42mm, safírové sklo, WR 100m, limitka 200 ks.

Ilustrační foto s bratříčkem v nerezu s kovovým tahem.

Také čierne sú celkom sexi. Každopádne by ma zaujímali fotky po niekoľkých rokoch. Že čo s tým urobia škrabance...

Návštěvník milosklikar
Odesláno
  navi napsal:
Škoda toho ťukance, ale jinak vypadají dobře! Jak Ti chodí?

Nechci moc dráždit Milana, ale kolem +5 denně, a ten ťukanec skoro není vidět

Odesláno
  PM68 napsal:
Také čierne sú celkom sexi. Každopádne by ma zaujímali fotky po niekoľkých rokoch. Že čo s tým urobia škrabance...

No vzhledem k tomu, že to je 200 ks lmitka, tak si je budu hýčkat. Uvidíme!

Odesláno
  milosklikar napsal:
Nechci moc dráždit Milana, ale kolem +5 denně, a ten ťukanec skoro není vidět

No tak to je stejné. Já je rovnám tak 1 za 14 dní o minutu - když je nosím. Uvidíme co bratříček.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...