PhoeniX Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 To by mě zajímalo, podle čeho nebo kdy ty limitky emitují na trh. Protože na oficiálních stránkách o nich nikdy nebyla zmínka. Koukám na ty s věčným kalendářem z roku 2009. No to je něco. Ale už v minulosti uvedli stejnou limitku, jen s bílým potiskem. Když jsem se zmínil o tom webu... Kde se mohu dozvědět aktální produkci IWC? Jelikož v současnosti prezentují pouze novinky.
koveras Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 To by mě zajímalo, podle čeho nebo kdy ty limitky emitují na trh. Protože na oficiálních stránkách o nich nikdy nebyla zmínka. Koukám na ty s věčným kalendářem z roku 2009. No to je něco. Ale už v minulosti uvedli stejnou limitku, jen s bílým potiskem. Když jsem se zmínil o tom webu... Kde se mohu dozvědět aktální produkci IWC? Jelikož v současnosti prezentují pouze novinky. Ja som myslel ze ked sa regnem na ich newsletter tak budu informovat aspon o limitkach, ked uz nic aspon sa pokocham. Dosli mi ale od nich za dva roky dva maily...
volfda Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Ty limitky jsou zajímavé, některé až podivné- myslím ty barevné. BP je můj sen, ale když už, tak klasiku, jsou nadčasové a design mi přijde čistý. Pro mě jedny z nejkrásnějších hodinek.
kraxxus Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Ty limitky jsou zajímavé, některé až podivné- myslím ty barevné. BP je můj sen, ale když už, tak klasiku, jsou nadčasové a design mi přijde čistý. Pro mě jedny z nejkrásnějších hodinek. Vše potvrzuji ! Nemůžou to být jen prostě obrázky vytvořené třeba v PS? Myslím si, že kdyby u IWC vymysleli kalibr s GMT a 7 denní rezervou, že by se tím určitě pochlubili. A kde nic tu nic. Proto jsme žádal bobáka o uvedení zdroje!
koveras Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Aj podla mna su tie sialene farebne kombinacie trosku hanobenim BP. Bojim sa ze ak sa vsetko zacne prisposobovat americkemu vkusu za chvilu si nebudeme mat z coho vyberat.
bobák Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 (upraveno) čauves, myslím, že budou pravý protože jsou z IWC webu.....ale fejky to samo můžou bejt.....nicméně jsou prý většinou pro kalifornskej trh, kde se prodá úplně všechno.....prostě každý zboží má svýho kupce edit: pravopisná chyba....stane se Upraveno 5. června 2010 uživatelem bobák
bobák Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Vše potvrzuji ! Nemůžou to být jen prostě obrázky vytvořené třeba v PS? Myslím si, že kdyby u IWC vymysleli kalibr s GMT a 7 denní rezervou, že by se tím určitě pochlubili. A kde nic tu nic. Proto jsme žádal bobáka o uvedení zdroje! to GMT je v tomhle případě jen další hodinová ručička, podle mě žádná extra komplikace....
kraxxus Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 to GMT je v tomhle případě jen další hodinová ručička, podle mě žádná extra komplikace.... Já neříkam, že je GMT extra komplikace, ale jen že sem k tomu nic nenašel. Mužeš dát prosím link na stránky IWC pro Kalifornskej trh
bobák Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Já neříkam, že je GMT extra komplikace, ale jen že sem k tomu nic nenašel. Mužeš dát prosím link na stránky IWC pro Kalifornskej trh to k tomu obrázku třeba napíšou, že se jedná o emisi 20 kusů pro kalifornii....
volfda Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Včera jsem se zastavil u Dušáka, má tam k vidění klasické BP a hned vedle nich BP serii Saint Exupéry, je to zajímavé, vidět je vedle sebe. Máte-li cestu kolem, mrkněte se tam BP mi teď hodně vrtá hlavou, ale šel bych do té kalasické verze...
IWCmann Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Oni asi dobře vědí, proč oficiálně moc údajů o limitovaných edicích nezveřejňují. Klasika padne do oka každému, je to klasické IWC, ale tyhle asijské a kalifornské verze jsou již jen pro hodně omezený okruh zájemců a ještě spíše dělané na zakázku a objednávku konkrétního zákazníka v předem stanoveném počtu kusů, většinou velmi malém. No něco jako Prim manufakture. Normální lidé se s takovými hodinkami většinou vůbec nesetkají a bylo by to tak i nadále, nebýt webu.
kleofash Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Jojo, IWC mi poslali tištěný katalog a jsou tam jen ty velké limitky... Jako vintage collection. Ty pestrobarevné neuvádějí. PS: Katalog už je na několika stránkách málem oslintanej :-)
IWCmann Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 No oni tam neuvádějí ani takové limitky jako Zidane, které jsou v tisícovém nákladu. Takže tyto desetikusové série nemají šanci, nejsou určeny pro běžný trh.
kleofash Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Kdoví jak to je. Rozhodně IWC Vintage collection - Jubilee Edition 1868-2008 tam je. A je to jen 140 ks. Asi tato stojí za pochlubení se a ty ostatní jsou jen pro kolotočáře??
IWCmann Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Ještě jsem si vzpomněl, koukal jsem v Brně ve výloze v Oriose, mají tam vedle sebe BP v nerezu a v bílém zlatě, také velmi zajímavé srovnání. Člověk by si ani téměř nevšimnul rozdílu, nebýt u toho cenovka. Jedny drahé velmi, druhé v ceně slušně vybaveného Superbu. Jo a katalog už jsem taky stihnul slintnout.
kleofash Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 kdybych si jako mohl vybrat, tak bych volil nereza :-) ale u portofina asi žlutý zlato... Ale ty moje Archimédy taky nejsou ošklivý....
IWCmann Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Kdoví jak to je. Rozhodně IWC Vintage collection - Jubilee Edition 1868-2008 tam je. A je to jen 140 ks. Asi tato stojí za pochlubení se a ty ostatní jsou jen pro kolotočáře?? Spíše asi Vintage byly vyrobené primárně k výročí vzniku firmy, kdežto ostatní jsou privátní edice. A pro kolotočáře nee, jen pro amíky s podivným vkusem.
kleofash Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Spíše asi Vintage byly vyrobené primárně k výročí vzniku firmy Hm, asi to tak bude. Dává to smysl.
IWCmann Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 kdybych si jako mohl vybrat, tak bych volil nereza :-) ale u portofina asi žlutý zlato... Ale ty moje Archimédy taky nejsou ošklivý.... Na první pokoukání mezi bílým zlatem a nerezem rozdíl není, asi pouze hmotnostní. A Archymédy jsou za ty peníze parádní hoďky,ale IWC to nejsou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se