Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hm, asi to tak bude. Dává to smysl.

Určitě, neboť tato kolekce vznikla v roce 2008, kdy slavili 140 let. TeĎ už se jen vezou na vlně zájmu a jemně je modifikují.
Odesláno

Na IWC jsem ještě moc chudej... ale ve střednědobém plánu jsou :-)

Ale jednou to přijde a o to větší bude radost!! :whistle:
Odesláno

kdybych si jako mohl vybrat, tak bych volil nereza :-) ale u portofina asi žlutý zlato...

Ale ty moje Archimédy taky nejsou ošklivý....

jj....k BP a fliegeruhrum patří bezesporu nerez....zlato je mnohem měkčí materiál, což mi u antimagnetickejch hodinek který maj působit robustně a nezničitelně přijde trochu :offtopic:

zase ale ta edice Exupéry je vyloženě povedená (zleva:nerez, 18k červený a 18k bílý zlato)

nehledě na to, že je asi nikdo z nás nebude vnímat jako výletní hodinky :guitar:

takže zase sem na začátku a nevim :D

post-9679-1276946492,5.jpg

Odesláno (upraveno)

Ještě jsem si vzpomněl, koukal jsem v Brně ve výloze v Oriose, mají tam vedle sebe BP v nerezu a v bílém zlatě, také velmi zajímavé srovnání. Člověk by si ani téměř nevšimnul rozdílu, nebýt u toho cenovka. Jedny drahé velmi, druhé v ceně slušně vybaveného Superbu. Jo a katalog už jsem taky stihnul slintnout. :smile_anim:

nespletl sis to s platinou??? ty tam maji s modrym cifernikem. dle me nejuzasnejsi big piloty jake jsou krome ceny samozrejme. Upraveno uživatelem HROCH
Odesláno

nespletl sis to s platinou??? ty tam maji s modrym cifernikem. dle me nejuzasnejsi big piloty jake jsou krome ceny samozrejme.

Ne nespletl, bylo to bílé zlato, ref. IW500402, jsou prakticky stejné jako nerezové, pouze tmavohnědý řemen místo černého, ciferník antracitové barvy matně lesklý, indexy a datumové okénko s kovovým lemováním. Jinak si myslím, že na takovéhle hodinky je nejlepší nerez.
Odesláno

Big piloty zamítnuty po dnešním vyzkoušení naživo....

Nezatracoval bych je po prvním zkušení, nechat to chvíli zazrát a uvidíš. Je potřeba to nechat chvíli v sobě pracovat.
Odesláno

Tohle je fakt divný - na ženské ruce (i velmi štíhlé) působí dobře hodinky téměř libovolné velikosti, kdežto já bych s těma Big Pilotama působil jako debil :(

hele Nigu, ja ti rozumim. zkousel jsem si BP a vypadal sem jak spajdy s ...ted me nic nenapda na toho kolotocare...proste divne
Odesláno

třeba do nich ve střednědobém plánu dostatečně ztloustneš.... :D

no, moje skoro až dívčí zápěstíčko mělo ten problém, že se hodinky už přetáčely gravitací. Malinký zápěstí a kulatý na řezu je blbá kombinace.

Takže pilotky jsou vyřešený a prodavač mi hbitě předvedl portuguese... takže je o čem přemýšlet.

Odesláno

hele Nigu, ja ti rozumim. zkousel jsem si BP a vypadal sem jak spajdy s ...ted me nic nenapda na toho kolotocare...proste divne

holt u něžného pohlaví jsou hodinky také (především) šperk...můžou je mít povolený, že se jim na ruce protáčej a furt je to stylový a sexy... ;)

Odesláno

Nezatracoval bych je po prvním zkušení, nechat to chvíli zazrát a uvidíš. Je potřeba to nechat chvíli v sobě pracovat.

jak už jsem napsal. Hoďky se samovolně protáčejí, na ručce není dostatečně velká placka, aby měly kde držet....

Prodavač vypadal velmi pobaveně, když jsem si je zkoušel :-) Bylo mu asi hned jasný, jak to dopadne.

Odesláno

jak už jsem napsal. Hoďky se samovolně protáčejí, na ručce není dostatečně velká placka, aby měly kde držet....

Prodavač vypadal velmi pobaveně, když jsem si je zkoušel :-) Bylo mu asi hned jasný, jak to dopadne.

No nevadí, mají přeci v nabídce dost jiných a krásných modelů!! :smile_anim:
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

IWC Big Pilot Platinum LTD Blue Dial

Big Pilot watch in Platinum, a limited edition (500pcs) with a blue dial and 46 mm Platinum case. The case has a brushed finish while the bezel has a high polish for great contrast. It is on a blue alligator strap only found on this watch.

Cena kolem 1 Mega, asi jen 1 kus v ČR. Pred chvili jsem je mel na ruce ... bajecny pocit :-) Na ruce nezustaly.

post-855-127928111309.jpg

post-855-127928111544.jpg

post-855-12792811178.jpg

post-855-127928112001.jpg

post-855-12792811642.jpg

Upraveno uživatelem martini

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...