Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož jsem byl hrubě pokárán a málem odměněn banem, rozhodl jsem se, že po dlouhém období čtení tohoto fóra, bych měl také něčím přispět. Doufám, že to tu už někdo nedal a pokud ano, tak prosím o smazání někým z všemohoucích. Jedná se o schéma strojku seiko 7S26 a 7S25, ale má trochu jiné značení, tak doufám, že se k tomu někdo ze zasvěcených vyjádří.

Odkaz na PDF

:crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Stačí kdyby jsi to ofotil digitálem a někam uploadnul v RARu,hledal jsem jak na CZ tak EN google ale nenašel....ty písmena B bude asi horší než A takže japonsko sotva ne?

EDIT:

I když tady: http://www.hshsport.cz/view.php?Page=Prehl...amp;Zbozi=16614 po zvětšení obrázku je napsáno Made in Japan otázka je ale co....jestli strojek nebo pouzdro a zbytek.

Někdo mi ale říkal že SEIKo jako jeden z mála si hodinky kompletně vyrábí a montuje doma v JP tak nevím...

EDIT2:

tak opravuji,na některých obrázccíh je made in japan já to tam nemám pouze označení strojku vlevo a vpravo ještě nějaké označení...

Upraveno uživatelem Martas06
Odesláno

Někde jsem také četl A do roku 2006 B po roce 2006, země původu se určuje tuším z jiných písmen na hodinkách. V každém případě by to nemělo mít na kvalitu vliv. Ale možná že kecám, přeci jen tomu tak nehovím .

Odesláno

Trošku se divím,že podle mazacího plánu se mají namazat i čepy kotvy.Dále na palety použít moebius 9010, který je primárně určen pro místa jiného třecího charakteru a na ty palety jsou zvlášť vyvinutá mazadla.

Čemu se vlastně divím,vždyť tento desítky let prověřený strojek pojede i s husím sádlem........... pokud bude v troubě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...